CIRI-CIRI PAKWE SEJATI WALAU TAK HENSEM MANA !

1) sanggup menyediakan rm 8juta untuk awek kau topup walaupun kau tahu yang dia memang malas giler nak telefon kau atau sms kau sebab dia kata dia sibuk .

2) sanggup kahwin lari dari rumah walaupun kau dah tahu yang ayah kau wasiatkan kau US$1234567890 dan kau tahu yang kau takkan dapat duit tu sebab kau lari rumah dan kau tak kesah sebab kau ada awek kau yang akan kahwin dengan kau dan kau tak dapat restu .

3) sanggup belikan awek kau aston martin db9 luxury car walaupun kau hanya pakai kereta buatan malaysia proton wira , tu pon 18 kali bayar .

4) sentiasa pegang tangan awek kau dimana jua kau pergi untuk menunjukkan yang kononkononnya kau memang pakwe yang sejati walaupun awek kau tampar kau 99 kali lepas tu sebab dia tak suka kau pegang tangan dia sebab muka kau tak sehensem taylor lautner mahupun brad pitt yang tua . oups89hjkhwelwe .

5) akhir sekali , nombor lima . dah habis .




wasiat anak dara : lama tak blogwalking sebab nak jadi budak baik yang giler rajin siapkan homework supaya esok masa sekolah aku akan jadi satu satunya manusia kat dalam 4SRC yang tidur masa pagi pagi sebab orang lain sedang menyiapkan homework yang diaorang memang giler malas nak siapkan . dan aku boleh bangga . erkk .

16 comments:

! Encik Nakal ! said...

cam berat sebelah jer ni~~~kakakaka

Nurul Atika said...

wakaka~ tak0tnye kalau betul2 cmni..

: husna : said...

hahahaha..mantap!

eka said...

@enciknakal : lah ye ke ? kahkah
@atika : haha
@husna : tenkiu darling XD

Gimi said...

Haha, gila ganas awek tampar pakwe 99x..

Pembawa_Wacana said...

memang berat sebelah ni..hahaha.. tapi layan jer..:)

eka said...

@gimi : awek dia kan sakai . erkk .
@pembawaWacana : aku terlalu memihakk kpd perempuan kee ? ermm

Taufiq Tiramisu said...

Hahaha..
teringat zaman skolah dlu bila kau kate camtu ;)

Ahmad Fakri said...

perghh fuck.
lalalalallalalallalaa

Anonymous said...

aku koe dah tahu name aq.aq xsuke blog koe tapi aq suke koe.aq ckp betl nieyh..sila reply.sory sebb kene jd anon!

miss chekleen said...

giler punye pakwe...haha

aming said...

ak blom cterkn ciri2 awek yg suke hantuk kepale kat mesin basuh..

eka said...

@fakri : noob
@anon : ???????????????
@chekleen : kool ape . Kahkah
@aming : cer citer , hehe

Jaune said...

ini pakwa paling susah nak cari dalam dunia walaupon kau dh hidup selama 67896545678 tahun

Cik Yana said...

terbaik punye pakwe. Hahaha~

eka said...

@jaune:ceh , tbaekk no .
@yana : kahkah . Skemm je lebihh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...