ARTIS ARTIS YANG KAU TAK PERLU NAK ADMIRED SANGAT !

disebabkan entry ni agak membawa maut kepada aku , jadi lebih baik untuk aku baca bismillahirahmanirahim . jangan marah aku kalau atis kesayangan dan kegilaan kau ada kat post ni ye wahai si jelita . ? erkk , post maut bermula sekarang .

ARTIS HOLLYWOOD


PARIS HILTON
jangan tanya aku kenapa mana kepala dia .
sebab aku pon tak tahu .
tapi apa yang aku tahu ,
dia anak orang kaya . ??


MILEY CYRUS
masa aku 10 , aku rasa dia baik .
masa aku 12 , aku rasa dia comel .
masa aku 15 , aku rasa dia too over !


ASHLEY TISDALE
pelakon HSM .
masuk penjara sebab dadah . wth ?
sama laa dengan atas dan atas weyh .


LINDSAY LOHAN
jangan tanya kenapa aku letak gambar ni .
sebab aku memang sengaja .


ARTIS M'SIA * malunya

susah laa nak cari gambar dia yang sopan .
kau ada ?

ZARINA ANN JULIE
aku tak nak search gambar dia 
atau type nama dia dekat google mahupun 
yahoo mahupun msn . 
kau faham ?


wasiat anak dara : apa motif kau post pasal benda sakai macam ni weyh ? 

8 comments:

antudegil said...

zarina ann hawt dowh! hahahhaa!

Entri Terkini : Terima Kasih Dari Aku Untuk Kamu Wahai Followers

eka said...

kahkah

Barry Allen said...

Peh, Kurt Cobain pulak ape cerita? Sid Vicious nak letak mana? pak cik Johnny Cash?

miss chekleen said...

woo...memang betul pung..
peh yang retis mesia tuh ko tayah letak gambo pung takpe..cess,

tapi aku minat miley, hahaha...

Gimi said...

Kalau gam bar ann julie, ak faham bakpe ko x nak letak.. x memasal atuk2 sakit jantung bukak blog ko nanti..

Anisah Zahorin said...

wohoo..yg zarina ann julie tu pun aku takut nak search..wahaha~takut terkojol bijik mata~

eka said...

@barryallen : campakk laa meratarata , bagus kann ?
@chekleen : aku tau daa , sebab tu aku ckp jgn nangess kahkah .
@gimi&anisah : tau xpe weyh , geli tau geli ?!

anies anessa said...

terbaek aah kutok2 nie...
lg aku suka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...