TAGGED BY TAUFIQ TIRAMISU

sebab tag ni tak ada nama jadi , aku tulis macam tu ahh sebab taufiq tulis macam tu gakk ann . aku tak tahu tag ni dibuat dan dirasmikan oleh siapa sebab aku tak tahu . bodoh takk ?


1) adakah kau rasa kau hot ?
perghh , kau salah orang aku bukan fergie tapi cuma seorang hayley williams .

2) upload pic kau dari pc sekarang juga jugak !




3) cerita laa pasal gambar tu
pertama sekali aku nak minta maaf laa kat kau sebab aku bukan upload gambar ni dari pc tapi aku copy url gambar ni dari tumblr . peace XD . kau cakap dengan jujur , kau nampak hayley ke kau nampak hantu ? cakap je laa sebelum aku hempuk kepala kau dekat lubang jamban .

4) bila terakhir kau makan ayam ?
tak ingat . masa pergi kfc hari tu kot . kot .

5) lagu terakhir yang kau dengar ?
yeahh x3 by chris brown . tapi kann aku tak sempat dengar sampai habis lagi kann phone tiba tiba terpadam . hah , seram tak masa part tiba tiba tu ?

6) apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ni ?
jawab soalan bi . okey tipu . salin soalan je , jawapan nanti insya-Allah aku tiru kawan aku tu pon kalau dia siap laa . kalau tak terpaksa laa aku tiru kawan aku lagi satu . tu pon kalau dia siap jugakk .

7) selain dengan nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa ?
kecik . ada dua orang budak je panggil aku nama ni iaitu budak botak dan si bongkok . kahkahakah .

8) tag lagi 8 orang !
ni yang gua lemah ni . macam biasa lah .
 1.amaljaune
 2.chekleen
 3.taufiqtiramisu ** tak kesah ahh kau dah buat pon .
 4.ehda
 5.myra rara
 6.yana ** walaupun aku dah tau taufiq daa tag tapi aku nak tag gakk .
 7.aming
 8.barry allen

9) siapakah no 1 ?
ni yang gua hairan yang teramat ni dia cakap dia kaka , tapi dia cerita pasal samir nasri je . dari sini , kau dah nampak yang dia memang gila . lalala XD

10) cakap sesuatu pasal no 5 .
aku malas laa cerita pasal dia ni , dah laa masa tidur selalu tertidur atas bantal aku . patutlah aku rasa macam di awan-awangan , rupanya aku lagi sejengkal lagi nak jatuh katil . sebab siapa weyh ?

11) orang nombor tiga ada hubungan dengan siapa ?
erk eleh , mestilah dengan awek dia . paling bengong pon dengan kawan perempuan adik ipar tiri akak angkat dia kann ?

12) bagaimana pula dengan no 4 ?
aku pon tak tahu . tapi aku selalu bukak blog dia tapi aku tak tahu kenapa . kau tahu takk ?

13) pesanan buat no 6 .
teruskan minum innershine supaya mata kau sentiasa kelihatan cantik . sila jeles .

14) kata kata cinta untuk no 2 .
i love you forever and ever darling . hey , kaui ngat aku lesbian ke hah wthsidhyuweywneyi7issgywet7t999999 ?

15) adakah no 7 dan 8 mempunyai persamaan ?
ada kot . aku rasa aming tu macam sengal ahh . barry allen pon macam sengal gakk .dan diaorang tak akan buat tag ni . aku rasa laa , erk kau jangan lah tacing semacam bro .

16) berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1 .
** dia suka kaka , samir nasri , merlin dan dia kata dia gwen . hah ?
** dia dapat 8a pmr ..
** facebook dia penuh dengan gambar kaka , merlin dan segala bagai .
** dia liat gila nak update blog
** dia tak main nuffnang . sila kagum .

17) persamaan antara kambing dengan lembu ?
busuk dan yang pasti bukan aku .

18) perasaan masa jawab test ni ?
** lapar
** sakit kaki
** rindu torres

19) adakah kau tahu yang rizman itu sengal ?
rizman rudzaini ke ?

20) gay or less ?
tak tahu laa yang pasti aku tak suka lelaki yang bajet bagus dan aku tak suka perempuan yang dia rasa dia hot padahal fergie lagi hot dari dia . jadi aku ni apa weyh ?


wasiat anak dara : aku nak makan . aku lapar kau apa tahu ? dah , pergi sembahyang sekarang .

11 comments:

Taufiq Tiramisu said...

sayew timew kaceh sangat kat awak cebab jawab taggie sayew niw..thanks awww..

OK. CUKUP. sangat annoyying

pape pun, trimas..hahahaha..takde keje ke kau tag aku balik? hahaha..kata kata untuk aku xde ke?hahaha.asal kata kata untuk no 3 tade weh?

Cik Yana said...

Alaa dah buat dah dulu. Sebijik sama soalan. Hehehe~ Thanx tag. Tak yah minum Innershine ke ape ke. Penipu je semua tu. Buat abis duit je :P

cha zainol said...

aku masak nasi goreng cilipadi.kau teringin terbang datang sini.

eka said...

@taufiq : awak awak ni baek shangat laa awak ni shumil laa pulapp tuh . shaye shayang awak shangat shangat tauukk ? tak cukup gedikk ? kahkahakah
@yana : haha , tau xpe weyh .
@chezainol : aku mlas laa nak beli ticket nak tbang sane aku tmpang superman ehh ?

myra rara said...

kemas hayley

Anonymous said...

suke post ni..

eka said...

@myra : tgk org laa .

eka said...

@anon : tenkiuu xD

Taufiq Tiramisu said...

dah terlebih dah gedik tuh..hahahaha

eka said...

@taufiq:okey ahh dari kau .

miss chekleen said...

weh...hahaha..tergelak aku baca tag ko neh..ramai dowh nak kena tag manusia..nanti aku rajin aku wat..
btw thanks tag

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...