CARA BAGI ORANG BERTAMADUN BACA BLOG KAU

kau jangan sibuk sibuk membebel kenapa title entry aku macam sengal . aku dah 286928 jam fikir nak letak tajuk apa , tapi yang keluar tajuk ni jugakk . reda je lah .

1) buat tajuk blog yang gempak giler dan terbaboow . tak kesah laa kalau tajuk blog kau sakai macam ni " sila baca blog aku sebab aku tak pernah kacau kau berak " . kehkeh . ada ke orang buat macam tu ? ada je weyh . kau je yang terlembap sikit .

2) tajuk entry yang gempak walaupun kesengalan . orang kalau dia masuk blog kau mesti laa nampak header pastu nampak title entry kau kan ? hah , tu laa yang aku nak cakap . bagi laa title entry yang cool sikit . hot pon takpe . yang paling bagus , bagi laa title yang menyedihkan lagi menusuk ke dalam kalbu . macam bagi aku insaf laa sekejap .

3) entry yang best giler sampai termasuk dalam mimpi . wah , dah laa masuk dalam mimpi bukan satu malam pulakk tu , tapi tiap tiap malam . bangga laa weyh .

4) pergi kat shoutbox dia , post kat shoutbox dia title entry kau yang cool habis tu . siap bagi link lagi . bagus giler . baru laa orang tahu kau ni blogger yang bertamadun lagi berwawasan kan .

5) masa blogwalking , post laa ayat bangang sikit kat shoutbox mamat tu , baru laa orang tengok ayat kau yang bangang tu orang pon tahu yang entry kau pon mesti bangang . kalau kalau asyik was here was here macam aku , sampai kiamat pon orang tak baca blog kau weyh . kehkeh.



gambar atas ni takde kene mengena pon
dengan apa yang aku tulis .
tapi aku tak tau nak letak gambar ape kan .
aku letak ahh gambar ni . comel ark ?


wasiat anak dara : jangan terkejut pulakk kalau tiba tiba ramai mamat datang blog kau lepas kau ikut apa yang aku post ni . * buat muka bangga .

17 comments:

Taufiq Tiramisu said...

was here
;p
hahaha

Anishaway said...

i like statement nombor 1
tips paling gempak nih !
den torai cik eka.. kehkehkeh

hana said...

nh kene tiru tips nh..
haha...
bru la ramai yg mai ke blog kn..
hahah

eka said...

@taufiq : zzz , ngantuk ahh .
@anishaway : torai laa torai .
@hana : tau xpe ==' kehkeh

Anisah Zahorin said...

was here~~teehee~~

ahah...seronok bace..

eka said...

ahh mekacihhh

Encik Kamen said...

info menarik ni....kalau gitu,encik kamen pown nak tukar la ayat biasa encik kamen guna kalau kat shoutmix...

slalu guna " Encik kamen singgah sini".

nak tukar...

"Adakah anda rasa encik kamen hensom? kalau x hensom, sila masuk blog saya" wakakakaaka

eka said...

wakkakak , kool . sila bangga

amir aizat said...

interesting okeh!!

eka said...

(:

SAZZY said...

buat penat aku je tgk gbar tu . shit

Jaune said...

sila bangga eka, cara kau sangat berkesan!! hahhah

Miecyber said...

Nak cuba ker tips niee?????

Parah diserang harimau

CIK CIRA said...

wa...tips bgus ni..thanz..btw,thanz dtg blog sy...

farhan said...

tips yg memang bgus.....aku pun nak bukak blog kau sebab ayat sengal kau dlm shoutbox aku..what you mean mcm mana nak jadi kemas......kau nak kemaskan blog aku ke....

Cik Yana said...

hahaha~ bagus punye tip. Kalau mamat-mamat tak masuk jugak belog cik yana siap cik Eka. Hahaha~

eka said...

@sazzy : ukan aku daa ckp kat kau ke ? kahkah
@jaune : bangga laa ni , daa satu inch daa lubg idong aku , kau ape tau ? haha
@miecyber : xyah , semakk je . hehe
@kira : oke (:
@farhan : kau bagi aku 18 juta baru aku kemas belog kau . oke ?
@yana : alamak alapak alatokk .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...