FOLLOWERS TAK PENTING , STATS ITU SANGAT TERPENTING KAU TAHU ?

alamak nak cakap banyak pon tak guna kot , sebab aku pon macam tu dulu. nak followers banyak banyak sebab nanti orang respect ahh kan ? followers berjuta gitu . boleh laa kerek sikit . kerek tu belakang kira , kau apa tahu .

ehhh , tapi sekarang tak dah weyh . lagipon aku tak suka ahh kalau dia follow orang kan pastu dia post kat shoutbox kau kan " follow u already , follow me back " . kalau kau tak follow dia balik , esok kau tengok follower kau kurang satu . wth ? weyh , follwers tak penting laa weyh . dpd kau sebokk sebokk follow orang tu sebab suruh dia follow kau balik . baik kau pergi mana mana website promote blog kau . betul tak ? betul tak aku cakap ni .. ?

pastu mula laa gaduh tak dapat BE laa , itu laa ini laa . nyampah gua .  nuffnang bukan tengok follower kau . dia tak bukak langsung blog kau . tak kesah ah blog kau cantik dpd kau ke . dia takkan bukak . dia tengok stats je laa . apa daa dei !



wasiat anak dara : ceh , kerja sekolah pon tak siap , gatai ngat nasihat orang nye . kehkeh

10 comments:

.: iEyLa :. said...

ermm..btul2..huhu

eka said...

hehe =,=

Taufiq Tiramisu said...

dah dah..pi buat keje skolaa tu..haha

eka said...

saya nak buat laa ni . awak ni nangis kang saya . uhukuhuk . gedik tak weyh ?

sarah mohamad said...

agree :) .

cik teynteyn said...

aah . betul la tu .
blog kite pon simple je .

Encik MamaT said...

tapi ada pentingnya jugak.. bukan tk penting langsung... hehe

farhan said...

haha.......ayat tak leh belah......follower bkn ada apa pun.. gatal dan manja kot

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..gedik sgt ;p

anamizu said...

hahaha betoi3..p buat keja sklah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...