FACEBOOK VS TWITTER , KAHKAH

jangan tanya kenapa aku letak kahkah kat atas tu . memang tak patut pon aku letak sebab tak ada kena mengena langsung weyh . saje tak boleh ke ?

siapa yang tak tahu apa tu facebook ? atau dalam bahasa caps locknya FACEBOOK ? facebook ialah tempat untuk kanak-kanak yang malas nak pergi keluar jumpa kawan masingmasing . dan juga untuk perempuan perempuan meletakkan gambar seksi masingmasing . kau patut tahu tuu .

twitter pula ialah tempat orang malaysia bergaduh dengan orang indonesia walaupun orang malaysia tahu kalau kau gaduh dengan orang indonesia kau takkan menang sebab indonesia ialah negara ketiga paling banyak ada account twitter . ia juga adalah tempat untuk orang ramai yang malu malu kucing untuk bergaduh dengan orang indonesia tadi termenung di timeline sampai subuh .

kalau adik kawan aku datang rumah aku kan , mesti dia tanya " weyh , tak buka facebook ke ?" cipanzi betul .aku tengah rajin buat kerja ni dia hasut aku pulakk . budak kecik budak kecikk . tapi kalau aku buka twitter , dia diam je . mungkin dia tak tahu binatang jenis apa yang aku tengah bukak tu ataupun mungkin dia tengah terpegun aku pandai main twitter . erkk , abaikan ayat terakhir tu .


kau suka apa weyh ?


wasiat anak dara : aku tak payah letak poll ni pon takpe . sebab aku dah 90361289363 orang pilih facebook kan kan kan kan ?

14 comments:

Indahnya_Kehidupan said...

aku ada fb tp x la obses mana..tgk perkembangan kwn jer
twitter br buat and omg..mcm mana benda alah tu funtion?!
buta it tulla huhu

Syirah said...

hoho. fb memang tok org maleh. coz ngan org sbelah rumah pon boleh chatting or wallin. -.-''

Jaune said...

LOL, Twitter susah gile nk gune. and twitter kalau org femes mcm kau mmg patutla buat XD

eka said...

@indahnya : aku pon xtau camne aku korekk twit tu . tetibe je expert . kahkah =='
@syirah : kahkah , apekah ?
@jaune : torres lari ni,aku lagi femes . kahkah =..=

LadyBird said...

:)..suke facebook..

Taufiq Tiramisu said...

ko ade fb x?
ade, maknanya ko budak kecik laa..
hahaha

nursyamime said...

twitter??
aku naek fedup nk wat sbb asl nk je bis sign up mst fail..
huh!!cm tanak trma aku je..
bek layan fb...
walaupun skunk dah mkin bosan..
hehe

eka said...

@ladybird: uke . Hehe
@tiramisu:xde.ukey tipu.ade laa.malunyaaa .
@syamime:gitu ? Ishish .

ghost writer said...

jangan layan sangat....hihi

saljihitam said...

takleh blah gile en3 kau yang ni. tapi aku terasa nak sokonggg dohh. hahaha. bagus2.

Encik MamaT said...

menatang apa tu fesbuk ngan twitter tu...

eka said...

@ghost : okeyy (: kuikui.
@saljihitam : cool laa , kahkah =='
@enmamat : menatang yg dtg dri utan ujan tropika . kot.

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
umo bape neh?
darjah 6?
:p :p

eka said...

darjah 16 laa , kahkah salahsalah . malu jeeeee . buuuuu !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...