BAYANGKAN KALAU KAU ADA KAWAN PENGKID MACAM AKU

aku tak tahu nak cakap apa , tapi aku lebih takut duduk dengan dia daripada aku duduk dengan buaya darat . okey , aku tipu tapi kau kena percaya jugak weyh . sebab kau tak tahu nak cakap macam mana dah , dia aka kid bukan nama sebenar memang menyeramkan tahap gaban tertonggeng . mula ahh tak percaya tu .

sini , aku nak cakap . cer bayangkan kalau kau tengah duduk buat kerja sebab kau normal tiba tiba kau rasa ada orang pegang bahu kau atau letak dagu dia atas bahu kau . euwww , sumpah geli giler aku nak cerita . tapi , kau bayangkan je laa . aku nak muntah jap .

kalau dia suruh aku cari gambar kat internet dan print kan untuk dia dan dia bagi aku cadbury 18 tak apa lagi . tapi kalau dia dah mula " weyh , jom dating " . aku terus " fuck ! " . kahkah sorry laa kid bukan nama sebenar . aku sebenarnya budak yang sangat baik dan aku tahu sejarah sejarah tamdun mesopotamia jadi kau jangan laa buat macam tu lagi boleh ? jap , aku cakap macam dia baca blog aku pulakk . sengal .

wasiat anak dara : bengong betul laa siapa yang tag aku kat gambar ni . perghh siapa lahir bulan mac bro ? gua lahir bulan sepuluh . rosak laa profile banner gua , kampung betul bak kata cikgu reka cipta gua .

11 comments:

sarah mohamad said...

seram gila kalau dia tiba2 pegang tangan . wuuuhuuu .

myssmie said...

hahahahaha.... gila!

xnak aku byngkan! takot weyh!

ADAMOYU said...
This comment has been removed by the author.
Keyrill Eduardo Willeyhem said...

keyrill ada jugak kawan mcam nih, kalau bagi keyrill okey aje, sebab perwatakan dia macam lelaki, sporting plak tu! hahaha ...

kay_are said...

seram sejuk bace entri ni.. huu

sawn said...

aku tak kisah kalau ada kawan pengkid.. tapi mesti pengkid cun la... wahahahahhaha

Barry Allen said...

kalau pengkid tu macam Nasha Aziz kau tak nak ke?

eka said...

@sarah : haha , cam dgn jantan kau tau ? uwekk
@myssmie:bayangkannla . kehkeh
@keyrill:tp minah ni len sikit weyh dia gatal semacam . errrr
@kayare : haha
@sawn : apa daa deii .
@barry : dalam cerita cinderella tu er ?

Taufiq Tiramisu said...

sebenarnya aku dah komen post ni..tapi terkomen guna account kawan aku masa bukak yang die..yg deleted tu aku punya laa..
hahaha..
best tak kena kacau ngan pengkid??
boleh ah kau buat laki..
kah3...

azzey said...

X pnh ada pengalaman cam gini

eka said...

@taufiq : time kaseh la sebab kau deleted komen kau guna account kawan kau *terharu* . hey , amboi3 kau ingat aku ni ape hah ? kuang hajo punye budakkk ! grrrr .

@ azzey : ouh , timbalahh pengalaman disini . kahkah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...