BILA ADA SEORANG BUDAKK BOTAK, DAN DUA ORANG BUDAK YANG NAK TAK NAK JE BOTAKNYA DUDK BELAKANG KAU MASA KAT DALAM KELAS

kau ingat kau masuk kelas sains dengan budak budak bawakk buku banyak giler pergi sekolah tapi at last cikgu tak masuk pon kelas kau , kau ingat kau bagus ? erkk , aku sebenarnya tengah bengang dengan tiga mamat belakang aku ni . tapi , disebabkan aku tak berani nak buang bengang aku kat diaorang . jadi jadi jadi kan , aku sepahkan kat sini je laa bengang aku . kool laa sikit kau ni .

kalau kau dengar dia nyanyi lagu kalau berpacaran tu kira okay lagi , tapi kalau kau dengar tiba tiba ada orang takbir raya lepas tu datang kat meja kau dan keluarkan semua pen pemadam pembaris liquid paper pensil2B kau dari pencil box , kau tak bengang weyh ?

aku berharap laa sangat , tolonglah bagi aku satu hari untuk tak tengok muka kau atau dengar suara kampung sanggang kau weyh . walaupun aku tahu kau tak baca blog ni , dan kau tak ada blog pon dan mungkin kau tak tahu blog tu menatang kejadah apa . tapi , apa aku kesahh .

wasiat anak dara : tunggu hari esok untuk datang sekolah dengan muka markett .

9 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...memang saje cri pasal la tu..

eka said...

haha

Taufiq Tiramisu said...

ketuk je kpale budak2 tuh..

eka said...

tak nak ahh . smackdown ahh best woo . tapi kau tlg laa smackdown dia erkk ? kehkeh

amir aizat said...

alah itu common.mmg saje jlah

Taufiq Tiramisu said...

haha..no hal lah..
cakap je nama ape..
nanti aku lunyaikan
haha..
kerek er lebih :D

supersaraa said...

haha.kelakar :D

Anisah Zahorin said...

haha memg sengal^^
diaorg nak ngorat kot...cuma xberani mungkin?? bhahaha~~

miss chekleen said...

kesian dowh..haha
sabo je la ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...