KALAU KAU MINTAK COUPLE , AKU BUNUH KAU . KAHKAH

kalau baca title entry ni mesti kau rasa aku annoying giler kan ? biasa laa tu , budak mentah baru nak masak .aku nak cerita pasal budak laki ni yang dulu dia suka aku . cerita sengal bermula sekarang , maksud aku sekarang lepas aku letak titik noktah .

dulu ada sorang mamat ni yang aku rasa sakai gak ahh tapi ensem gak ahh suka kat aku .dia mula suka aku masa aku main nyoroknyorok ngan dia . okey sangat teruk . dengan dia adik dan kawan kawan . masa tu aku darjah enam weyh .. sejak dia suka kat aku tu , aku terus tak keluar rumah . kahkah , giler pengecut aku . tapi , apa aku kesah . sebab dia cakap dia suka aku tu laa aku dapat markah excellent dalam subject yang aku rasa giler susah dan membunuh . terimakasihh kau (: bhaa , gedik .

lepas tu , dia ada couple dengan sorang minah named Beyonce bukan nama sebenar . tak lama lepas tu diaorang putus dan aku tak rasa apa apa sebab memang tak ada kena mengena langsung dengan aku . disebabkan mulut dia yang macam cibai cakap " alah , setakat beyonce tu . satu pergi sepuluh datang laa " . ayat klise . menyampah gua .

lepas tu memang dia dapat awek baru yang satu sekolah dengan aku dan pernah bercakap dengan aku (baca=tak rapat ngat ahh) . budak tu form 2 . aku tak layan laa budak form 2 ni , kerek semacam je .pastu dia couple ahh nagn mamat tu , taun lepas start couple . gedik gedik jap , pastu putus . kawan aku bagitau . aku terkejut gak ahh kan , sebab dulu menggedik bukan main .

kawan aku cakap gakk , mamat tu cakap dia nak beli topup japp kat kedai . kononnya . padahal , dia tak datang balik kat kekasih hati dia tu . kekasih hati dia tu dapat sms " mulai hari ni kau jangan panggil aku bie dah , dan aku tak akan panggil kau baby . kita putus ." wth ? .aku dengar dia copule ngan awek dia balik . cantekk ngat ke beyonce tu ? zzz .

wasiat anak dara : aku tengah bayangkan yang aku jadi budak form 2 tu , dan mamat  tu buat macam tu kat aku . aku akan bunuh kau . tengokklah dulu , kalau iman aku kuat . kehkeh =='

14 comments:

Payche said...

kalu aku jadi budak form 2 tuh, da lame aku cari n pancung pale mamat tuh! ahhahahaha

HARUS~

ghost writer said...

giler korang nih...bulu kaki pon tak tumbuh lagi dah reti kapel2 ek...

tengok lar kalau iman aku tak kuat,aku kawenkan korang masa tuh jugak...biar korang nak beli pisau cukur pun tak mampu...haha

eka said...

@payche : kahkah , bunuh kan sng . nak uat baik laa pulakk.
@hantu : erkk , bulukaki ? tumbuh daa , kahkah . kantoi .

Cazari said...

kampung ko kat ne ni? siap sekampung ngan beyonce..

eka said...

kat anfield . kau ape tau ? beyonce men nyoroknyork ngan jayZ kat sini =,=

Nur Hani said...

hahah :) cinta munyit zaman sekolah, biarlah dia nak buat memori 'manis" zaman sekolah la tu :P hahah

eka said...

uwekk . kahkah

saljihitam said...

nasib baik kau bukan adik aku. kalau tak dah lame aku sekeh sekeh. pandai noh bercinten cintun ni. hahaha. tapi takpelah. pengalaman

M.a.s.u.r.i said...

form 2 ??? awalnya bercinta...
kalau sy masa tu ngah main pondok2 lg...hehehehe....

masuk universiti baru la cintan cintun nie...

monkey love jer tue...bila da dewasa nanti mesti gelak sendiri bila ingat balik...

Taufiq Tiramisu said...

nanti die mintak kapel ngan ko pulak..hahaha

farhan said...

haha tak nak panggil baby nak panggil apa child leh haah

nursyamime said...

kejam btl statement laki 2..
kalu aku mst dh mkn nasi pakai straw dh mamat 2..
eh npe aku emo lak??
err sila abaikan..

eka said...

@salji : ish tatak ta mau laa tawan ea . sekehsekeh dadek pulakk . hikhik . nyampah !
@masuri : haishh , budakk tu laa kan . bukan gw . kahkehkahkeh
@taufiq : xnakxnak .
@farhan : ikot kau laa , nenek kan senang . ark ark ?
@syamime : dia mmg jahat dan busuk . okey tipu .

Clara said...

Aku jdik budak form 2 tu , aku crik dia n then lempang.. Ke, simbah air taik.. hahahha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...