KALAU BLOG KAU MACAM NI , BLOG KAU MEMANG HOTT

1) followers beribu . aku cakap sekali lagi dengan caps lock , FOLLOWERS BERIBU . beribu tu dalam bahasa sopannya giler banyakk atau beribu .

2) tak ada shoutbox . giler kau nak letak shoutbox . dah laa followers giler banyak mesti laa visitors pon giler banyak jadi gilalah untuk kau pergi visit balik blog budak yang visit kau tu . kang kalau kau letak , budak ni shout , kau tak shout balik . tak pasal pasal budak tu dapat buat entry hot * ADA SHOUTBOX , TAPI MACAM TAK ADA . BODOH * . kau nak ?

3) comment beratus dan paling kurang pon 56 . best tu weyh . kalau kau malas pon , kau cuma perlu type * hye korunkkkkkkkkk * . kau check balik lepas lima saat dah ada 3894630 comments . bangga laa weyh .

4) post entry 8 hai hari sekali atau paling banyak 2 hai hari sekali . tapi , orang tak kisah pon . asalkan kau dengan blog kau bahagia .


wasiat anak dara : agak-agaknya kalau blog aku macam ni , kau nak baca lagi tak blog aku weyh ?

* post dalam geram terhadap si fernando torres yang telah berambuskan diri ke chelsea . ikut kau laa weyh , aku dah jatuh cinta dengan liverpool nak buat macam mana kan kan ? aku sokong kau masa kau main untuk spain je laa erkk ?

14 comments:

KUREKURE COMEL said...

huhuhu....mmg terkejut....
hidup spain!!!....tbe2 je...hehehe

Firdaus Alim said...

yang jelas..blogging bukan utk fofuler..
Eh ade paramore la kt header llaala

eka said...

@ kurekure : xyah laa malu . mmg aku de sebut spain pon kat situuu kann ? dah dah , kuar dari bawah meja skunk . hehe
@ firdaus : tahniah , comment anda tepat sekali . paramore ? manemane ?

sitihanisahali said...

saye nak dpt follower beribu riban tah bile tah..heheh

Aemy said...

haha...1 pun xda dalam list..blog sy x hot..hehe :P

sale_ehs gerrard said...

Aku terus merejectkan torres. Kalau dulu Spain kelab no. 2 slps England, rasanya dah tawar hati gak nak skong spain. But, Pepe Reina & alonso punya psl, aku sokong le gak.

Bukan senag nak jadi otai blog. dah jd goblog (gile) pun blm tentu tip top. BW bgai nak mletop pun komputer, Follower ttp gak ciput.

p/s: Follwer x penting. Yg penting penyampai dalam blog itu sndiri. bermanfaat atau merapu.

nadiah daud said...

x de dlm list lgsg blog sy. hehehe xD

eka said...

kalau xde dalam list means anda blogger yang bertamadun (: kehkeh =='

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
torres da kena beli..
kesian kesian :p

Cikgu Nizam said...

kesian torres... hehehe

Kena ramai follower ker??? (sambil garu tengkuk)

First taim datang sini, harap slalu dot berkunjung

sYafIk-wAy said...

takpe , torres tetap hebat gak !

Nasriq said...

Go Chelsea... Walaupun no 4 sekarang!!!

ben said...

haha suker aku bc entry ko..
torres??
ya aku menyibuk..
aku buta bola..
maaf....

eka said...

wahaa , xkan torres pon xtauu . sedih giler weyh , san torres . ecehh , touching * . kahkah =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...