AKU KENAL DIA SEBAB

anwar inbrahim . aku kenal dia sebab liwat . kalau dia tak liwat tu , sampai kiamat pon aku tak akan kenal dia . ehemm ehemm , dia bukan paramore .=='

justin bieber . kenal dia sebab rambut dia . okey , itu tipu . sebab dengar orang mencarut tiap hari cakap babi . bila aku tanya , dia cakap justin bieber yang ajar , ishish =='

paris hilton . aku kenal dia sebab dia tak popular . huh , sebab tu laa aku kenal dia .

khairul fahmi . aku kenal dia sebab dia boleh terbang . SUPERFAHMI ! kau ade ?

kristen stewart . aku kenal dia sebab dia curi pakwe aku , mr . pattinson . kahkah . giler perasan . tapi , aku suka dia laa doe sebab dia tomboy dan independent giler . =..=


yuna . sebab tiba tiba je semua anak dara kat dunia ni pakai shawl yang aku tengok pon macam nak lemas .

noh hujan . sebab rambut dia yang comel giler . maksud aku rambut dulu yang sampai mata dia pon tak nampak . rasa macam nak cubit je kalau dia tak ada tunang sekarang ni . huh =='




maher zain . sebab tiba tiba budak budak kecik zaman sekarang . aku pon yang pelik kompiuss lagi kesengalan , search laa siapa maher zain . ye laa . budak kecik pon tahu . aku ingat dia tecktonik je . layan maher zain jugak rupanya .

mark zuckerberg . pengasas fesbuk rupanya . fesbuk nak mati baru aku tahu siapa dia . bukan setakat dia je , dengan rumah yang dia bagi sewa tu pon aku tahu berapa harga dia . sila kagum .

wasiat anak dara : mak aku ingat aku study . ehem ehem . padahal aku tengah syok buat temberang kat belog . haishh =='

6 comments:

nelly said...

haha . .
nice entry . .
lawak wasiat tu . tipu er .
hehe

saljihitam said...

hahaha. nice one !

eka said...

@nelly : diam sudaa =''
@ salji : tenkiu darl (:

Ahmad Fakri said...

noh come kan ?

eka said...

giler comelll !

SAZZY said...

adik kau tecktonix layan ? seyes laa ? hee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...