BLOG KAU JENIS YANG MACAM MANA WEYH ?

kau agak agak blog kau tu orang suka usha tak ? ke orang pergi blog kau sebab kau visit blog dia jadi , dia visit blog kau balik weyh ? kau rasa blog kau macam mana ? dan aku pelik kenapa ada banyak soalan kat intro ni ? haishh ..

1) blog peribadi ; blog peribadi ialah blog personal atau blog aku punya bukan bapak aku punya . cerita boleh ikut suka hati diri masing masing asalkan kau dengan blog kau bahagia .

2) blog mak datin ; kau pernah nampak mana mak datin yang pergi pasaraya tesco pakai barang kemas banyak giler sampai kau tengok pon naik rimas ? mak datin tu lebih kurang sama laa dengan blog kau weyh . kau tak dapat pakai barang kemas segala tu , kau kemaskan blog kau sampai orang nak datang blog kau pon tak jadi sebab lambat loading . ishish .

3) blog tutorials ; blog yang banyak tutorials kononya . tapi , lama lama lepas tu malas dah nak buat tutorials . macam blog budak seorang tu kan , ehemm ehemm . siapa laa tu ? kehkeh .

4) blog monyet ; aku malas nak letak apa apa yang ada kena mengena dengan cinta jadi monyet lebih elok . ada ke blog macam ni ? ada sangat weyhh . "saya sayang awak , kenapa awak tinggalkan saya ? tak apa lah , saya tahu saya tidak sempurna untuk awak . " ouh , wth man ?

5) blog sampah ; kau tahu sampah ? benda yang dibuang ditepi tepi jalan dan dalam longkang . macam tu laa kau buat kat blog kau . kau buat blog sebab kawan kau dapat banyak duit nuffnag . kau pon nak jugakk . at last ? habukk pon tarakk " mamak cakap .

wasiat anak dara : blog aku blog peribadi atau personal atau blog aku bukan blog bapak aku . kau apa weyh ?

28 comments:

Pembawa_Wacana said...

blog aku blogspot..:D

eka said...

kahkah , kelakar tuu .

maria_m0hamadiah said...

haha.. aku?? aku campur2. ikut mood.. kalau aku rase nak sedih.. 2,3 entry aku letak entry sedih manjang.. kalau happy, happy manjang..^_^ haha

maria_m0hamadiah said...

haha.. aku?? aku campur2. ikut mood.. kalau aku rase nak sedih.. 2,3 entry aku letak entry sedih manjang.. kalau happy, happy manjang..^_^ haha

kamarukom said...

so yg ni blog apekah ni?hehehe

maria_m0hamadiah said...

haha.. aku?? aku campur2. ikut mood.. kalau aku rase nak sedih.. 2,3 entry aku letak entry sedih manjang.. kalau happy, happy manjang..^_^ haha

maria_m0hamadiah said...

haha.. aku?? aku campur2. ikut mood.. kalau aku rase nak sedih.. 2,3 entry aku letak entry sedih manjang.. kalau happy, happy manjang..^_^ haha

maria_m0hamadiah said...

haha.. aku?? aku campur2. ikut mood.. kalau aku rase nak sedih.. 2,3 entry aku letak entry sedih manjang.. kalau happy, happy manjang..^_^ haha

P A U L I N E said...

sya punya blog peribadi.. plus anything yg sya rasa perlu share.. =)

She's retarded said...

blog aku, aku punya
kekeke

KizZ said...

Kiz punya blog campur2..hihi...kecuali yang part 4 tu..kiz pun tak ske baca blog camgitu..

safiza safiei said...

blog sy bukan blog awk..blog peribadi saja..:D

Anisah Zahorin said...

blog saya bukan blog sesapa..
xde kaitan dgn bpk saya hee~~
tulis pasal ape yg saya nak tulis.

nelly said...

blog nely cmpur-campur .
mungkin nom 1
=)

saljihitam said...

belog aku pasal kau kau dan kau. dan juga aku. mungkin. eh. entah. hahahah

+akufobia+ said...

selain di atas.haha.

Eza Zularyeza said...

aku terasa kt no.3

farhan said...

blog aku blog no 1 dgn no 5 haha

Si DauN CeRi said...

belog ai belog suka hati kowt. heh~
kadang2 gedik, kadang2 xgedik..

::contengan hati::)) said...

blog peribadi merangkap ekot suke nak update ape ngeh2 ;)

::nuRuLaDHar:: said...

belog nurul suke aty jek..macam2 de..mai singgah mai..hihi

eka said...

@semua : kesimpulanya , banyak blog peribadi atau personal dan blog aku bukan bapak aku kan kan ?

Jaune said...

blog aku blog cite bnde mrepek. amacam?

eka said...

terharu akuu .

Juli said...

tak kesah la blog tema ape2 pon, yg penting ada msg, kan kan?? ko pnyer blog ni nice jugekk

eka said...

ouh , zzz .

Taufiq Tiramisu said...

blog aku blog tuto + personal :D

FaizFizy39 said...

hm. my belog pon jenis mcmane tataw. hmm. fikir2 n. hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...