KAMI SUKA AZLAN BUKAN MEET UNCLE HUSSAIN

semalam sempena tahun baru yang agak kesengalan , aku tengok konsert . aku tengok erk . bukan aku menghadirkan diri aku ke konsert itu . konsert apa ? konsert ria , ada ke ? apa apa je laa .

masa meet uncle hussain performed , semua diam . aku cakap lagi sekali semua diam . aku saja cakap dua kali ni sebab biar kau baca dua kali , kalau aku caps lock je SEMUA DIAM tu . kau akan baca sekali je kan kan ? bijak dan pintar yang teramat tak aku ?

ouh ea , hazama yang nyanyi bukan black . wah , semua diam doe . macam kau tengah tengok orang nyanyi lagu untuk orang mati . bak kata aku , memang sengal dan malu laa hazama malam tu . walaupun dia tak cakap pon , yang dia malu ke tak . mana lah tahu ,  kat umah berbesen air mata , kankan ?

lepas tu je , azlan dengan typewriter dia perfomed pula . semua orang tak de laa bising sangat . tapi , semua orang enjoy laa juga malam tu .

kau tak tahu hazama ? alah alah , kesian nya kau ni . nah ambik kau , aku curi kat google .
tu pon kena type: hazama meet uncle hussain . kalau kau type hazama je . jangan harap nak jumpa laa .



ouh ea , saya suka lagu meet uncle hussain dan azlan jadi saya nak azlan nyanyi lagu lagu meet uncle hussain . ngerti ?

jambunya .

wasiat anak dara : azlan tolonglah meet uncle hussain .

6 comments:

Mimi Radzuan said...

i love azlan ,,hehe

azi nur said...

i sukee soree azlan u~~huhu

Mohd Nor Quiyyum said...

lan terbaik!

eka said...

wah , skunk bau nak ngaku pakwe .

Novelgurl said...

hurm..sian hazama.

eka said...

HAHA =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...