BLOGGER YANG COOL vs BLOGGER YANG SKEMA

siapa rasa dia cool , angkat tangan kanan . pastikan kau tak ada bulu ketiak .
siapa rasa dia skema , tak payah angkat tangan .

macam mana kau nak tahu blogger tu COOL ?

1) cara penulisan kau giler cool sampai obama pon tabik kau .
2) socializing dengan blogger lain dengan cara yang cool . [?] . faham faham je laa . zzz
3) post pasal benda hot tapi dengan cara yang cool . 
4) buat semua benda dengan cool giler giler sampai orang nak dekat ngan kau pon takut , takut sebab diaorang tak cukup cool untuk kau buat kawan .

macam mana kau nak tahu blogger tu giler SKEMA ?

1) tiap-tiap hari cerita pasal awek dia yang kononnya hot sangat laa dari fergie . tapi , blogger perempuan yang selalu buat ni . sungguh tak disangka . tercalar maruah .
2) blogger lain blogwalking kat blog kau dan tulis statement yang agak kesengalan kat shoutbox kau macam " single itu simple " . kau terus pangkah balik blogger tu dengan maki hamun dia sebab dia hanya cakap " single itu simple . patut ke ?
3) blogger lain post pasal ......... atau macam ni ........ , kau terus comment kat post orang tu macam ni " kau ingat kau bagus ke ? dok kutuk blogger lain " . " kau kutuk blog blogger lain , kat blog kau ni , haprak pon tak ada " . comment berani , tapi jadi Anonymous atau guest kat shout box .kecut laa tu , takut aku maki dia balik . berani tapi pengecut [??] .
4) siap buat karangan lagi untuk kutuk blogger lain yang 89263028937 kali lagi femes dari kau . what the ?


wasiat anak dara : kau blogger macam mana weyh ?

26 comments:

khaifaiz said...

cool la entry ni.. x berani nak komen

hana said...

hehe..
agk2 sye kategori yg ane ye..
hahah
=D

-[miracle]- said...

haha. errmm, yg mane eh? haha . :P

gabanMorka said...

aku blogger awesooooooooooooome.haha

eka said...

@ khai : ishish =='
@ hana&miracle : hermm [??]
@ gaban : wahhh !

jalanjatuh said...

hahahha.. =)

ceritasekupang said...

wa rasa wa blogger skema....dem..

rossoneri said...

eh maki orang itu skema?lol,new meaning ahh

eka said...

@jalanjatuh : haha jugakk .
@ceritasekupang : watt ?
@rossoneri : skema kot atau kesengalan yang teramat .

eja said...

aku mesti y sekma..aha..;')

_luVy*dUcky_ said...

huhuhuhu~comel:)

ehda said...

hurmm...my blog skema pn x cool pn x kot haha. tah la weh..ngeE~

Che Sakinah said...

wohohoho.. best!!
tapi secara peribadinye.. acheyh.. (pandangan wakil rakyat.. ;p)
"saye suke blogger semi cool semi skema..."
haaa.. hokey ape dua alam! hahaha :P

eka said...

@eja : gitu erx ? kehkeh =='
@luvy : huhuu (:
@ehda : ntah je laa weyh .
@ che : semi ? bagusbagus . blog kau macam tu ke ? hehe =='

NOOR FATIN said...

saya blogger rock! hehe

Jaune said...

haha aku suke entry kau.cool gile doe.thumbsup!!

Si DauN CeRi said...

ai rasa ai blogger yg x sakai..

kategori x sakai xde ke?

mueheheheee

Bukan Pemaki said...

aku skema ke over eh eka? haha. btw pada aku kau kool (Y)

cikpia said...

aku blogger picisan yang tak cool tapi tak skema.... he he....

eka said...

@fatin : wahh , rawrrr ! takut aku , ishish =='
@daun : ade ade , kau org pertma . suke laa tu . nyampah !
@pia : waouuu !
@jaune & bukanpemaki : dari nama kau , aku daa tau kau pon cool giler . bangga laa tu . kehkeh .

saljihitam said...

aku blogger selambee. lalala~

eka said...

wauu .

Nana Marina said...

blog sya xda kategori..suka2 hati ja..hehe (^_^)v

eka said...

boleyh je laa . kehkeh =='

Juli said...

aku rasa lagi satu blog rempit. reader punyer supportive coment entry die kat shout box, skali datang kat shotbox kite sentap"ko ni nk cari pasl, ape hal? wth kan

MaTNaggeR said...

aku jenis yang cool lah kot hekhek~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...