KAU LAYAN RAJA LAWAK ? KAU SUKA SIAPA WEYH ?

aku rasa malas nak buat entry hari ni . gedik tak aku ? tapi disebabkan mak aku buka tv dan tengok channel prima dan sebelum lagu jongang jongang ni datang , ada rancangan raja lawak . JADI ! kalau laa kau tengok kan , kau suka siapa ? kumpulan apa ? atau kau jatuh cinta kat siapa dalam raja lawak tu ? erkk , apa semua ni .. 
peringatan : soalan ni hanya untuk orang yang bayar bil astro dan tengok raja lawak sahaja . 

aku cakap awal awal , kalau aku rajin tunggu setiap malam pada pukul 9 dan duduk depan tv sambil pegang remote tv sebab takut adik aku tukar siaran lain . tu dah kira bagus . aku nak tengok diaorang je perform , yang lain ? boleh jalan laa . tambahan , aku suka je . aku tak undi pon . ramai lagi yang undi . kehkeh =='




erkkk . aku tak pernah macam ni . letak gambar orang yang aku rasa best dekat dalam blog . rasa macam kesengalan sikit weyhh .

wasiat anak dara : malam ni aku nak tidur awal . sebab ? esok sekolah . apa semua ni ?

11 comments:

miss_neeya said...

astro xde la..huahahaha

mira_nas said...

hahaha.. tak tgk tv la kt sini.. astro pon takde

eka said...

@miss : zzz je . hehe =='
@mira : apeeee ? tak cayenya .

KizZ said...

Umah kiz lagi r..
TV pun tarak..
Da la tV tarak..peti ais pun tarak..
dala peti ais tarak..
mesin basuh pun rosak..

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?

eka said...

tipu tipu tipuiiiiii .

SAZZY said...

aku sokong epy . he's much funny than me ==' grrr =='

tehateha said...

aku suke sape ek??
aku lupe!!hahaha...

myza said...

epy oke.

eka said...

zzz . tepat sekali .

tomatokering :) said...

tak tengok . wuwuw :D

farhan said...

saya sokong kumpulan balas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...