BILA CIKGU KAU BENGANG LALU MENCARUT

bila cikgu kau bengang lalu mencarut lalu membuat kau tercengang lalu ternganga . bila kau buat slamber kau kira waras , bila kau tercengang lalu ternganga , itu terencat namanya . ini perkara biasa bila sekolah kau dipenuhi cikgu cikgu muda bergaya lagi hensem .

alah , kau dah besar besar pon still mencarut . ni pulak cikgu yang umur dia lebih tiga empat tahun je dari students dia . mencarut tu biasa . tapi kalau dah masuk kes cakap babi kuat kuat tu kira memang spesies cikgu yang terpelajar tapi tak terajar sangat . kan  ?

tapi , kalau cikgu kau hensem bergaya lagi macho dan naik motor pergi sekolah walaupun dia ada 2836293 biji kereta . itu tak apa . kehkeh .

wasiat anak dara : aku lama tak update blog sebab balik sekolah terus makan mandi tidur eh eh sembahyang sekejap dan tidur balik dan check kalau kalau ada homework dan tengok tak ada , dan tidur balik .

12 comments:

hafiz/ kuka said...

kesian...
msih skola...
hehehehe

wunny said...

rutin budak skola. :P

kanc said...

that cool...

aming said...

cikgu ak kalu carut dia akan sebut..petisejukkauxdesidemirror..

~naddy~ said...

hehe! sapa2 pon leh mencarut skrg. huhu

eka said...

@hafiz : LOL
@wunny : hee =='
@ kanc : zzz
@aming : wah , giler gempak cikgu kauu .
@naddy : yeaa =='

ondeonde said...

cikgu ko mmg tak best..

eka said...

sian cikguu . HAHA =='

Mohd Ridhuan said...

hehehhehe...
budak skolah ag,,,,
bljar rerajin...
sambil baljar..
smbil cuci mate...
ahhahhahahah

eka said...

wahaha , tau xpee =='

Tapak Kaki said...

nota belajar: cikgu mencarut, anak murid mencarot..

eka said...

walahh =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...