BILA ADA ADIK , KAU PILIH KAWAN . BILA ADA KAWAN KAU PILIH PAKWE .

kalau aku tanya , antara kawan dengan adik . kau pilih siapa ? mesti semua cakap pilih adik kan sebab dia keluarga kita . tapi , sebenarnya antara kawan dengan adik , kau pilih kawan laa weyh .

aku ambik contoh , aku laa . aku dengan kawan , kalau kawan mintak apa apa , dengan rela hati jiwa dan raga bagi . kalau adik aku mintak , dia kena bagi apa apa dulu kat aku sebelum dia mintak apa apa . jahat tak ? ke sengal weyyhh ? kehkeh .

kalau kawan ngan pakwe pulak , kau akan pilih pakwe kau kan . cuba kau buat macam ni , pakwe kau ajak kau merewang sana sini , kawan kau ajak kau pergi tesco . lepas tu , kau pilih ikut kawan kau pergi tesco sebab ada jualan murah beli 3 sepuluh inggit . kau cepat je , sebab kau ingat pakwe kau tak marah . wth ? kalau pakwe kau couple ngan kau sebab dia mencintaimu sepenuh hati , tak apa lah kan . tapi , kalau dia couple ngan kau sebab dia baru je kehilangan awek dan tiba tiba awek dia datang balik kat dia masa kau pergi tesco ngan kawan kau tu , dan lebih parah bila awek dia lebih cun dari kau macam mana weyh ? huh , cuakk . kesimpulanya , kau mesti akan pilih pakwe kau kan  ?


single lady and pondan . wth ?


wasiat anak dara ; single is simple , couple is _ _ _ _ _ _ . cuba lengkapkan weyh ? haha =='

13 comments:

She's retarded said...

couple is trouble!
betul tak?

Jaune said...

couple is boring!! hahhah

ika md ros said...

hahha. couple is ohsemm. ;)

eka said...

salah salah dan salah laupon betul yang boring ngan trouble tu .

@ika : lalalaa =='

nina syakina said...

itu laa hakikat dik... hihi

eka said...

haha , cam sengal kan . oupsjhwueh

Rt-qaH said...

couple is trouble!!boring kan?

eka said...

wah .

maria_m0hamadiah said...

couple is simple like mumble. haha!

::contengan hati::)) said...

likee yg nie babe ala kawan member sume xkemane fmly gak yg ade kat cc an an ;)

single is simple likeee ;)

Juli said...

single ker double ker sume ada ups and down aiihhh

saljihitam said...

couple is erm erm...

HAHA

Clara said...

psal adik ngan kwan tu betullah..

aku mmg cmtu pwn, tp bile dh besaq skit nie.. prngai tu da berkureng skitlah.. skit je..

hahhaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...