KAHKAH , KAT SEKOLAH MACHO . KAT FB , CONTROL AYUU .

tu laa antara sebab nape aku malas giler nak buka buka website fb dan log in account aku dan tengok kat home . minah dan 2893620373 others change their profile picture 5 seconds ago . lepas tu aku akan menggatalkan tangan aku , klik gambar diaorang dan gelak dengan adik aku .

jahat ke ? sakai je lebih weyh . aku bukan apa , tak ada niat nak ngutuk tak ada niat nak ngumpat laa kan . sebab aku ni kan budak yang baik lagi bertamadun dan mempunyai wawasan diri yang kukuh . huh , kau apa tahu ? 

jadi , hipotesis dia macam ni semakin macho seseorang minah disekolah , semakin meningkat kekontrolan ayu dia di fb . kira okey laa kan , dari kau buat fb dan amek gambar awek cun kat google mana ntah . buat profile picture dan usha pakwe pakwe kat dunia ni . tak kantoi laak tu . 

wasiat anak dara : kau jangan tanya kenapa ada unsur sains fizik dalam post aku kali ni . huhhh , nape keje sekolah aku tak siap siap ni weyyyh ?

3 comments:

nohfee said...

haha. yeke weh? kalau macam aku ni, aku aktif bercakap dekat blog+fb je. depan2 aku pendiam. hehe

Encik MamaT said...

oo... mcm tu rupanya.. penipuan di mana2

eka said...

@ nohfee : ouh gituu . kantoii .
@ encikmamat : =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...