AKU MINTA SANGAT , TOLONG BAGI AKU MASALAH WEYHH

aku tengah rasa macam cibai sekarang ni , sebab aku tak tahu aku nak buat projek apa untuk reka cipta . cehh , tak tahu buat tapi nak ambikk reka cipta . tak ke bengong tu weyy ? sebenarnya , itu bukan satu tindakan yang bengong memandangkan lagi satu subjek yang perlu dipilih kalau bukan reka cipta ialah biologi dan aku benci biologi walaupun aku tak pernah belajar malah sentuh buku biologi pon . zzz .

jadi , aku memohon sangat kat korang yang cerdik pandai ni ( ye ke weyhh ? ) tolonglahh , tolonglahhhh .. ! bagi aku masalah . maknanya kalau ada masalah , aku kena cari jalan penyelesaian dan aku akan buat projek tu berdasarkan masalah tu . kau cakap je , kau ada masalah ape weyh . cinta dan monyet tidak diperlukan di dalam comment box .

wasiat anak dara : tolonglahhh weyh , bagi aku masalah . aku tengah tak ada masalah ni .

16 comments:

aleen aiden said...

uuu dlm byk2 subjek sains,alin paling sker biologi dr kimia mahupon fizik.hu3

eka said...

@aleen : wahaa , ye ke ? mesti best kan suke subjekk sains . haha

Shaqirah said...

saya pun sama.masa sekolah ambil sains teknikal,maksudnya Fizik Kimia,Lukisan Kjuruteraan dan Teknologi Kejuruteraan.
mintak jadi cikgu Sains,kena blaja Biology,tapi Alhamdulillah..tak meloyakan sangat la.haha

nak masalah apa?

Cik Seri Omel said...

sy student form 4 yg amek sains tulen. biologi agak menarik berbanding kimia, kimia satu benda yg kita tak nampak, so susah nak faham, ramai member amek rc. sy tabik sama diorg sgt kreatif dlm mereka sesuatu, kalaw sy hampeh, keep it up ur work, do ur best

Cik Seri Omel said...

sy student form 4 yg amek sains tulen. biologi agak menarik berbanding kimia, kimia satu benda yg kita tak nampak, so susah nak faham, ramai member amek rc. sy tabik sama diorg sgt kreatif dlm mereka sesuatu, kalaw sy hampeh, keep it up ur work, do ur best

Cik Seri Omel said...

sy student form 4 yg amek sains tulen. biologi agak menarik berbanding kimia, kimia satu benda yg kita tak nampak, so susah nak faham, ramai member amek rc. sy tabik sama diorg sgt kreatif dlm mereka sesuatu, kalaw sy hampeh, keep it up ur work, do ur best

Cik Seri Omel said...

sy student form 4 yg amek sains tulen. biologi agak menarik berbanding kimia, kimia satu benda yg kita tak nampak, so susah nak faham, ramai member amek rc. sy tabik sama diorg sgt kreatif dlm mereka sesuatu, kalaw sy hampeh, keep it up ur work, do ur best

Cik Seri Omel said...

sy student form 4 yg amek sains tulen. biologi agak menarik berbanding kimia, kimia satu benda yg kita tak nampak, so susah nak faham, ramai member amek rc. sy tabik sama diorg sgt kreatif dlm mereka sesuatu, kalaw sy hampeh, keep it up ur work, do ur best

Cik Seri Omel said...

sy student form 4 yg amek sains tulen. biologi agak menarik berbanding kimia, kimia satu benda yg kita tak nampak, so susah nak faham, ramai member amek rc. sy tabik sama diorg sgt kreatif dlm mereka sesuatu, kalaw sy hampeh, keep it up ur work, do ur best

eka said...

@syaqirah : xtau nak uat projekk ape laa , hermm .
@cikseriomel : tenkiuu .

dina darwina said...

mslh?? mslh malas nk wat asgment jerw hahahahaa

eka said...

@dina : erk , camne nak selesaikan tuu . zzz

eza zularyeza said...

mslh aku skrg psl nk wat kajian tindakan kt sekolah psl aku cikgu pend.seni..aku kena cari cara bru nk wat aku punya pengajaran len dari cikgu lme yg cume tau nk suh murid bwk krts lukisan n lukis...

eka said...

huh , senang je tuu . pe kate kau g suruh diaorang g conteng mana mana dinding kat skola . how dreadful ? grrr . grafiti laa tu , hehee =='

Mr. TN_SkY said...

Nak masalah? aha..masalah SkY skrg..SKY pun xtaw ape mslh SKY..cane eh? boleh setelkan mslh nie?? hehehe :-p

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

eka said...

hahaha , ape ni ? zzz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...