anonymous ? terima kasih sebab buat kimak kat sini (:

terima kasih sangat sangat aku ucapkan kepada anonymous yang sakai sebab :

1) datang ke blog aku dan menaikkan jumlah visitors aku .
2) terima kasih sebab baca entry aku , kalau tak macam mana kau boleh kutuk entry aku kan sengal ?
3) setinggi tinggi penghargaan sebab buat kimak kat blog aku , dapat juga tajuk entry yang hot lagi menusuk kalbu hari ni . sila jeles .

anonymous cakap aku sengal , padahal dia lagi sengal sebab jadi anonymous . macam beruk orik kau tahu ? kehkeh .
anonymous cakap " kau ni tak pandai punctuation ke ? " . wahaa , bm aku excellent je . kau sibuk asal weyh ? orang lain cool je baca blog aku yang kau emo ngat apasal ? dah laa anonymous , nape tak letak je username ngan url blog kau , biar aku pangkah terus . kan senang .



im anonymouse . kau ade ?


wasiat anak dara : kesian kat kau , tak ada sape nak buat taik dengan kau ke sampai menggedik kutuk blog aku weyhhh ?

24 comments:

utHe mauRa said...

saya pun benciiiiii..heee

Ratu Sulaman said...

manusia.... kuat berdengki, soba ajo la...

eka said...

@uthe : kahkah .
@ratu : ye , saya sabar laa ni (:

eka said...

@uthe : kahkah .
@ratu : ye , saya sabar laa ni (:

:: Zanna :: said...

me too..ibarat sorok tangan dibalakang la ni...ceh!! penakut!!!

cik teynteyn said...

i pon menyampah ngan anon . hehe .
ta salah na komen but use real identity la kan .

eka said...

@zanna : haha .
@cik : tau xpe . nyampah gua .

sarzli said...

biasela..depa ni mne la reti nk wat email,sbb 2 la pki anonymous

eka said...

kahkahkah .

saljihitam said...

hahahambek kauu. memmang terbaik r dohh. aku suke. ngeee~

Alya Twink♥ said...

Samerr ! diorang tu ..
main ckp jee !
x reti nk berlapik lngsung !
org sound , bwat dunno !
uhhh ! geram .. grr =_='

eka said...

@salji : haha , sayang kau .
@alya : gerammm gilerrrrrr !

eka said...
This comment has been removed by the author.
azhar said...

huhuh...sabo2

Mike Nakal said...

sabar-sabar...tapi apa la nak dikisahkan sangat dengan anonymous.. diumpamakan marah pada bayang-bayang.

Recent Post: Padah PM Dato' Sri Najib dan Keluarga

eka said...

@azhar : =='
@mike : tapi kan , xtau daa nak post ape . hehe =='

CIK CIRA said...

syg anonymous...hak3

CIK CIRA said...

syg anonymous...hak3

eka said...

hahaa , apekah ?

eka said...

hahaa , apekah ?

Gen Fujita said...

Errr, aku pun nak join sekali kutuk anonymous! Terima kasih kerana buat kim...kim...Pokemon kat blog aku jugak. Errr, memandangkan ni blog orang maka tak patutlah aku mencarut kat sini. Jangan mare aaa tuan rumah. lol

eka said...

kahkah .

nurul ain said...

pedulikan jeh anonymous tuh.
saye pon dah penah kena mcm tuh jugak
org dengki mmg lah.

eka said...

haha , pasti .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...