AKU TAK SUKA BLOGGER & BLOG MACAM NI

tahniah kepada aku kerana telah berjaya mengurangkan jumlah visitors ke blog aku . daripada 5600 sehari kepada 50 sehari . sila kagum dan terencat . bila aku dah rajin nak blogwalking blog blogger lain , blog dia pula buat hal kesengalan macam ni :

1) blog yang lambat loading . memang lambat giler laa . lepas tu kalau dah siap loading . shoutbox pula yang tak habis loading . macam sial tak kawan kawanku ? lepas tu aku kena loading lagi sekali . bagusnya .

2) tak ada shoutbox . mengada ngada blogwalking kat blog orang lain suruh orang pergi kat blog kau . tapi , masa aku dah merajinkan diri aku ke blog kau , blog kau tak ada shoutbox . wth ?

3) aku tak suka blog yang letak benda blink blink kat tepi sidebar tu . dah laa benda tu banyak tau banyak ? kau tak faham ke ? aku rasa memang berjuta laa blogger yang buat macam tu terutamanya blogger perempuan . haishh , lepas tu shoutbox pon letak kat tempat yang sama.  macam dia letak benda blink blibk tu kat sidebar sebelah kanan lepas tu shoutbox pon menggedik letak sebelah kanan . ni yang aku panas . macam mana aku nak post kat shoutbox kau kalau ada menatang tu ? fikir fikirkan .

4) blogger yang tak visit balik blog aku walaupun aku dah pergi blog dia kali ke 273583738 . dia baru visit 3 kali . wth sekali lagi ? kau ingat kau bagus . dah laa nak loading blog kau lapan juta kali baru dapat . otai laa ni . baik kau tak payah letak shoutbox erk ?

5) blogger yang perasan dia hot macam fergie padahal orang nak pandang muka dia pon tak hingin .walaupun tak ada blogger macam ni , tapi aku cakap je mana lah tahu ada yang terasa kan . kehkeh .

wasiat anak dara : aku nak masuk kelas sains . malangnya , aku dengan sains tak sebulu . 

43 comments:

Finaz Jaafar said...

sgt setuju dgn pe yg eka xske tuh..=)

Kodet said...

aku pun x suke blink2 ni...but gila 5600 visitor sehari tu...klu aku letak innity ads je

eka said...

@finaz : bagusbagus,jadilaa manusia yg taat .

@kodet : tau xpe . kau ingat aku ni hanis zalikha ke ? haha =='

cik miera said...

haha...yela..miera xsuka widget yg wat semak je.tu yg watkan blog dorg lmbt loading..tolongla..tenet kt m'sia ni bukan nye laju sgt.kalau bb pun dh lembab, nk kene loading bnyak kali xhangin ke?

eka said...

@ miera: spelaa tuu . hehe =='

woot-woot said...

hahhahha..bagos..otak ang same cam gua.lol

jom letak blog korang kat woot woot bloglist !##
menang rm50 dengan mudah!

woot-woot said...

jap,5600 SEHARI ? uv ke pageview? gile banyak kalo sari 5600..erk

emieysandra said...

blink2 sgt mnyerabutkn..

eka said...

@woot-woot :otak kau brand ape ? HAHA =='
@ woot-woot:pageview . itu tipu .
@emieysandra:yesyes (:

sicomot-comel said...

wah..marah sgt?
yeyeah..
same la ngn pale otak aku jenama BRANDS ni..hahaha

eka said...

haha , walah . BRANDS ?

Encik MamaT said...

satu lagi.. aku tak suka kalo nak komen ada yang nak kena verify ni.. haha... sori geng... sekali tego la ek.. tak salah kan :D

eka said...

HAHA , tau xpe . sHHH !

Ai Yu said...

blink2 tu menyusah kan org betul.....

Ai Yu said...

blink2 tu menyusah kan org betul.....

Novelgurl said...

hehhe..

NO.2 ..erm x suke.

eka said...

@ aiyu : ngadengade laa dia =='

@ novelgurl : aku ponn =='

Mohd Nor Quiyyum said...

chill la

njoy blogg sudeyh

Ujang9897 said...

owh..teruk btol blog aku..hehe...

marah2..tolong marah..hehe..

yup...pendapat yg bernas

nina syakina said...

from ur view, blog akak ok x? huhu

myra rara said...

5600..?
yer ker..
x caye koy..

eka said...

@quiyyum:nanak ~!
@ujang: ouh,ea ke?sorry =='
@nina:jap nak tgk laa nie =='
@ myra:taik taik taik !

Nasriq said...

saya setuju....

eka said...

hehe (:

KizZ said...

wah...ramai nye viewer..congrats eka..

hee blog kiz ok x?

Nur Ardilla Najwa said...

haahha...sgt setuju!!!

Wahida Nasution Thakhrim said...

tak suka gak blog yang berat.. tertekan betul sebab lambat loading..
satu lagi yang ada statik ads.. lindung chatbox dan nak taip komen pun payah..

Cazari said...

Cazari likes this

She's retarded said...

goood one!

Kodet said...

aik....kan klau sehari 5600 dah ok tu... lgpun innity dia nak 10 000 seminggu kot... btul x? 2 hari da dpt 10k

eka said...

@kizz:okey laa tuu . haha =='
@ardilla : (:
@wahida : tau xpe.beriya lerr =='
@cazari : unlike .
@retarded : tenkiuu .
@kodet : nak buat laa, HAHA =='

Scarlett O'Hara said...

Betul apa yang dikatakan tu.Terutama yg blink2.Sakit hati nak shout yang keluar benda lain.
Satu lagi yg letak verification untuk komen.Pun tak suka.

eka said...

ouh ea ke ?

4moii said...

adakah amoii d senaraikn?? sila kmen.. huk2... dak br bljr.. weee

eka & t.or.r.e.s said...

ouh,tidakk sama sekali . hehe =='

nohfee said...

eh, hahaha. aku pon x seBULU dgn sains jugak. tapi, kalau kau minat. everything will b ok. passion tu penting. =)

misztickusz said...

setuju ;p

eka said...

@nohfee : yea , semangat . haaha
@misztickusz : (:

saljihitam said...

oh yeah !

! Nurida Ardy said...

minat sains tapi suka subjek biologi jew...ahak~

caQluF said...

sains best..!!
tak kenal maka xcinta en..

Adzriel AB said...

camner ni... ikhlas tak datang blog saya tadi? takut saya tak terbalas nanti, camner?

Juli said...

part loading lembap aku super setuju. pnyer la lama nk loading, skali terpampang wajah mulut moncong macam itek, bajet comel..urrgghhhh..turn off noks!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...