SILA BANGGA , KITA ADA MARIA OZAWA MALAYSIA

muka dah nak sama , tinggi dah nak sama . agama jer tak . bangga ke kau ? japan dah ada maria ozawa , indonesia dah ada julia perez & dewi persik , usa dah ada megan fox . malaysia ? kita ada dia .

siapa ? tadaa 
        = 
        =
        =
        =
        =
        =
        =
        =

sumua dok kutuk dia kat facebook . dan aku tak akan 
saja saja like page dia sebab nak kutuk dia .
sebab ?

dari minggu lepas sampailah tahun depan akan keluar cerita pasal fasha sandha
yang hanya cakap no comment sepanjang hidup dia .
sampai aku adik makcik dan nenek aku pon
dah nak boring tahu ?

baik kau pergi page last sekali kosmo ! hari ni .
ada pakwe saya disitu .
kehkeh . jeles laa tu .


wasiat anak dara : malas nak tambahkan dosa kau dengan letak gambar fasha pakai bikini . ke kau nak ? berlambak kat google .

22 comments:

Novelgurl said...

huh ! fasha2 kembalilah ke pngkal jln

Anonymous said...

ouch , fasha ?

nohfee said...

ish ape la c fasha ni, tak hbes2 dgn kontroversi murahan mcm tu. adeh~

eka said...

@novelgurl : jeles laa sangat kan ?
@nohfee : ishish =='

bungakuning . said...

pasha sendat lagi ?
kontroversi adalah sinonim dengan si pasha sendat ni ..

eka said...

haha , tau xpe laa wey . semak je .

-[miracle]- said...

ape lah =="

eka said...

zzz .

RuSh D said...

hahaha...br taw m'sia pn ada...

eka said...

tu laa kau . haha

little cart00n said...

alahai fasha..
tak abis2 ngn sexy..
hahaha

Anonymous said...

haha , taubattaubat =='

SAZZY said...

apa daa diea , seng tauuuk ?!

eka said...

@ anony : sekarang .
@sazzysayang : taukk sajakk der. base ane kau semakkan kat belog aku niey weyh ? HAAHA =='

::contengan hati::)) said...

derrr sangat xsuke si sendot nie taw..
no comment tiap kali orang tanye dah sah2 2 memang dia kan,,
cm nak lempang2 jep bile dia jawap no comment hahaha

emosi plak kan ;))

fathiahRAIHANA said...

tak suka dy jugakk .

eka said...

wah , giler ramai rg xsuke die .
tapi , kat luar lagi ramai org suka dia , kot . kot .

Matika said...

sudah laa fasha....meluat tengok...

eka said...

kahkah =='

caliph shuriken said...

ngarot dia ni :p

! Nurida Ardy said...

oh, fashas sandhas ku..baju kau macam cantik jugak...har har...

WiWi said...

BUDAK BAIK KE BUDAK BAEK??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...