TAHNIAH KEPADA BLOGGER YANG AKU TER'KLIK NUFF DIA =='

disebabkan cursor aku yang macam cibai . dan aku pulak macam minah yang tak terurus selepas kalah masa merentas desa tadi dan adik aku menang dua kali berturut-turut dan aku rasa macam nak curikk dia punya pingat dan buang dalam loji taman sebelah . wakakaka .

sebenarnya , kau boleh skip je entry kat atas . sebab dia tak ada kena mengena langsonggg dengan apa yang aku nak tulis . jadi sila skip laa woiii =='

kepada minah dan mamat yang baru je dijinakkan oleh nuff dan tak pernah dapat satu sen pon dari nuff dan tiba tiba kau check nuff account kau semalam ada dalam 0.25 . kau jangan lah terlompat dulu . motif ? sebab aku yang ter'klik nuff kau . kalau bukan aku siapa lagi weyyyh kecuali orang yang selalu datang blog kau dan post kat shoutbox kau dan tulis ' klik ur nuff , klik mine back ' atau ' klik ur $$$ ' zzz . tak klik balik kang merajuk , kesian pulak aku .

wasiat anak dara : alah 0.25 je kot . kau ni nape kedek ngat eka ?

17 comments:

mira_nas said...

huhu.. takpe2.. klik biar ikhlas

Nasriq said...

eh...terklik juga la...

eka said...

@ mira : haha . terbaekk .
@ nasri : haishh .

eka said...
This comment has been removed by the author.
Mr. TN_SkY said...

wakakaka..nice entry..dlm mksud tuu..betul tu..buat pe nk kedekut kan? hehe =_=

Newbies Susahkan Blogger Senior?

Res2 Supply said...

ada yg kata klik..tapi tak klik pun. tak pelah cakap org tu tak sama dgn buat. tak de rezeki le tu. 25 sen kalau darab setahun banyak jugakan. nak jengah part kereta boleh le dtg ke blog saya lagi. tima kasih sbb datang melawat tadi.

eka said...

@ sky : haha , saya insaf der =='
@ res2 : 25 c x 345 ? erkk , haishh xleyh jadi niee =='

Ahmad Fakri said...

aok memang kedekk ngat .

myza said...

koy x pnah 6pak g aok derma , eka . ish aok ni . janganlaa kedekut ngat . heheh .

eka said...

@ fakri : bhahh .
@ myza : koy baek laa ni . kehkeh =='

tim said...

rezeki...........

miss_neeya said...

bagus la tu

saljihitam said...

cisss. gua tak pakai pulak nuffnanggg. grrrr~

hahaha

amalina pemalas login said...

haha bagus betul :D

YUL said...

terbaca lak entri perenggan pertama tu, kalau tau skip je, kehkehkeh,
jom main klik2 nuff, hee

eka said...

@tim : ukan rezekikuu .
@miss : well =='
@salji : ta pakai ke weyyh ?
@amalina : zzz .
@yul : laa , sian kau . jom laa men =='

farhan said...

jom klik 2 nuffnang sama2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...