AKU NAK KHAIRUL FAHMI DAPAT ANUGERAH PEMAIN PALING BERNILAI . KAU ?

Kau tak rasa ke yang Firman tak layak langsung untuk dapat AnugerahPemainPalingBernilai tu . lepas kau tengok dia tak dapat score untuk penalti , kau mesti terus akan cakap “benda gampang aja loh enggak bisa.bagi gw aja jadi kapten nya”penyokong indon cakap.tetapi kalau penyokong m’sia akan cakap “yea,terbaik dari ladang.kau memang layak jadi kapten Indon.HAHAHA sekali lagi HAHAHA .

Aku rasa yang layak jadi dapat anugerah ni ialah bakal suamiku .walaupun dia dah ada awek , aku kesah apa ? *haha* Khairul Fahmi Che Mat.tak setuju? Shahrul Idlan Talaha pon boleh kot.dia main cantik sangat , macam nak curi cara dia main.bak kata indon “klaim gw punya” “malingshit” haha.apa aku kesah ! kau ingat kau bagus.

Aku tahu semua tak puas hati *penyokong m’sia* yang dapat tu Firman.sebab kat facebook FORMASI , ramai cakap Khairul Fahmi yang patut dapat.tapi aku tak tahu apa yang istimewa sangat kat Firman yang tak dapat score untuk penalti bagi dia dapat anugerah tu.grrrrr ! tahniah kepada Muslim Ahmad sebab menjadi pemain pertahanan yang bagus dan membantu Indonesia menjaringkan gol tadi.yeaaaa ! tahniah juga kepada Fadhli Sas ,19 sebab berjaya menanduk bola tiga kali tanpa henti tadi.

aku cuba tengok page khairul fahmi kat facebook . dua hari lepas 40 ribu lebih . sekarang aku tengok 89,956 . wah , banyak yang like tadi . comfirm*haha . update*90,131 . aku refresh lagi jadi 90,167 . aku refresh lagi tak sampai lima saat 90,200 . aku refresh lagi 90,295 . dan kau refresh sendiri okey Khairul Fahmi .

Wasiat anak dara ; kepada manusia manusia MALAYSIA *saja saja caps lock nak bagitau aku ni orang m’sia* bahawa hari esok kau diwajibkan memakai baju berwarna biru . tak ada ? pergilah beli.kat bundle berlambak , murah gitu . kehkeh (:

5 comments:

Amna.Qadeeja said...

hahha ashaari pn layak heee
tp khairul fahmi mmg pling layak huuu apa brg si firman tuh ngiahahaha
btw,congrates malysia ! :D

Admiral Hafiz said...

Tahniah Malaysia!

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

eka said...

@ amna : tau xpe.nak ngorat ashaari laa pulakk !

bungakuning . said...

Tahniah team Malaysia .

memang Khairul Fahmi yg paling layak !!

eka said...

@bunga : yesyes , firman taa layak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...