KENAPA PENGANTIN MALU ATAS PELAMIN ? PERLU KE ?

kau perasan tak * jangan bagitau aku yang kau perasan ke tak* yang mana mana pengantin laa kan kalau kat atas pelamin . mesti malu punya . mesti laa . kalau tiba tiba je tak malu kira macam dunia nak kiamat laa tu . ishish ..

lagi satu , kalau nak cakap ngan suami/isteri dia tu mesti perlahan giler . tak de laa , sekurang kurangnya bagi lah aku dengar kan kan . dan kebanyakannnya , diaorang cakap perlahan tu masa nak makan . sah , isteri dia cakap " sayang , nape makanan ni tak sedap ? malas kawan " . lepas tu suami dia pon senyum saja . lepas tu isteri dia pon senyum . ceh , menyampah .

lepas tu , masa nak ambik gambar . buat laa comel comel sikit . ni tak , control cun jer , haha . jahat betul aku .paling bengong pon , buat laapeace ke kan kan . gempak laa sikit gambar tu jadinya . ni tak , sikit sikit gaya yang sama je . huh * mengeluh .


cool itu memang .
tapi , kau x rasa yg lelaki tu terlalu tua ?
kau tak geli ?
jodoh .




wasiat anak dara ; kepada pasangan suami isteri seluruh dunia termasuk mak ayah aku , aku minta maaf kerana telah mengambil keputusan membuat entry pasal ni . kepada photographer seluruh dunia , jadikan ini sebagai teladan . kehkeh , over .

7 comments:

~LP Lum~ said...

salam~

ahaks~ nma pun pantin dik wei.. memang ar kena malu2 control2... :)
sok bila awak dah mengalaminya, sure awak pun sma gak mcm pantin2 seluruh dunia... ^.^

eka said...

wslam ; takdenya . HAHA . akan ku rock the wedding .

aRuL aSh.. said...

hahaha
chill suda!

Anwar Faiz said...

adui..itu pun xpuas ati..ish ish~

eka said...

@ arul ; well laa .

@ anwar ; ishish , mne laa tau . zzz

KizZ said...

hehe..da tuwon temuwon camtu agaknya..dah kita duk tengok orang atas2 kita camtu...mana tak nya..kan kan kan..

Jom sini,
Misteri Tikus Bergerak

saljihitam said...

lepas ni aku nak tengok kau punya wedding pulak lahh. ada gaya lady of sorrows tak. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...