KAMI ANTI MALAYSIA ? BETAPA TERUKNYA !

tak payah cari kat google , susah nak jumpa . cari kat facebook sahaja . indon punya kerja laa nie .

"Kalau Malaysia mau konfrontasi ekonomi.Kita hadapi dengan konfrontasi ekonomi.
Kalau Malaysia mau konfrontasi politik.Kita hadapi dengan konfrontasi politik.
Kalau Malaysia mau konfrontasi militer.Kita hadapi dengan konfrontasi Militer.
Soekarno,1963"



dia pergi ungkit yang pasal konfrontasi tu kenapa ? aku saja like dulu page nieyy , sebab nak kutuk diaorang balik . teruk tau ?




klik untuk tumbesaran .




ramai rupanya yang tak suka dengan Malaysia ni , beratus ratus ribu gituu . aku cuba type KAMI ANTI INDONESIA . tapi , tak ramai orang nak mengada ngada like . dengan ini menunjukkan rakyat malaysia tak suka menyibuk bergaduh dekat page , malaysia maling malaysia maling . menyampah tau ?




wasiat anak dara ; tak der kerja kot indon nieyy , aku nasihatkan laa . makan itu lebih baik . sekian . janganlah risauu , akan ku dislike balik page ini .sory gambar cacat

9 comments:

Mknace said...

:):):)
orang bertamadun memang lambat melatah

eka said...

tau xpe .
sebab tarian jer kot .

Cik SHiNJU said...

Biasa ah tu...pangai masyarakat tak bertamadun..Tapi x semua la...Ade jer org Indonesia yg baik2..

.::: Princess MOMOY :::. said...

Diaorang nih memang extreme dan x kenang budi
dah abes rezeki kat temnpat kiter dia kaut, mcm2 plak d'all nih
tapi org Malaysia yang terkenal pemurah memang x kisah dalam bab2 nak mengkaya kan lagi d'all nih
tgka jer drama2, lagu2, tempat pelancongan dan lain2 ler yang org Malaysia support d'all
hmmm...tapi ader d'all supoort kiter ???
WEEKEND PROJECT-Sin Chan dan Prangkap Nyamuk

eka said...

tau xpe .
aku daa mogok x nak tengok cite indon , dgr lagu indon dan yang sama waktuu dengannya (:

qieranna said...

mana yg baik...baik sgt la pulak...

eka said...

ermm , betul tu

muhammad adam said...

go girl !

eka said...

???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...