AWAS ! TEKSI HIJAU

haha , saje jer nak takutkan korang korang semua . tapi , aku nasihatkan laa korang yang suka naik teksi ni untuk tidak naik teksi warna hijau . kat temerloh ni , nasib baik ada 3 jer teksi warna hijau .

adik aku dengan kawan kawan aku cakap , driver teksi hijau ni gatal sikit . 
tapi , perempuan . sila cakap alhamdulillah sebab driver teksi ni gay ! yeaaa !
bengong , aku rasa laa .
tak tahu , betul ke tak .

sebab hari tuu , kawan adik aku ada yang kena dengan driver teksi hijau ni .
dan ya , kawan adik aku tuu lelaki .

masa tuu , kawan adik aku nak keluar dari teksi tuu 
lepas tuu , tiba tiba jer driver tuu raba peha dia .
euww , gila aku mendengarnya .
cam saiko jer driver tuu , daa laa tua .
habat pulak tuu .

wasiat anak dara ; sila laa berhati hati ketika menaik teksi . tetapi !!! jangan laa terlalu percaya dengan entry ni , sebabnya semua yang aku type ni adalah sebijik sebijik keluar dari mulut adik aku yang mungil ituu . theethee  =..=

adik aku like kat fb , I HATE JUSTIN BIEBER CLUB & WE HATE JUSTIN BIEBER .
aku ? xde masa .





justin bieber gay ? haha , kelakar giler .

4 comments:

muhammad adam said...

skepala la aku ngan adk kaw .

misSbLurRy said...

apsal sume orang tak suke dia????
aku pun...waakakak...tp xde la sampai gini

~♥ iella ♥~ said...

a'a yerr..gay..

ish..ish...klu teksi merah cmna lak..??

http://fadthnwan.blogspot.com

eka said...

xtau laa , normal kot . kot !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...