LESUNG PIPIT ? INGAT AKU JELES KE ?

awal awal lagi aku nak cakap sorry laa kepada pemilik pemilik lesung pipit seluruh malaysia juga brunei juga singapura . aku tak kisah laa kalau korang nak ada lesung pipit ke , lesung batu ke . jangan laa nak kerek ngat pergi promote merata rata . aku koyak lesung tu kang .

ni lagi satu adik aku , beriya iya cakap yang dia ada lesung pipit . aku kesah apa ? aku pon ada . tapi ia hilang disebalik senyumanku . kehkeh .. nampak sangat tipunya . tapi , tak pe laa , aku saja nak bagi nasihat ni  . aku pon tak tau laa nak semenjak dua tiga menjak ni , aku rajin nasihatkan orang padahal aku sembahyang pon last minute . mengada ngada nak nasihatkan orang .

tapi aku suka sangat dua duta lesung pipit ni . sukanya rasa macam nak bunuh .


cheryl cole

miranda kerr
comel nya , rasa
cam nak ngorat .

wasiat anak  dara ; yesyes , aku ada dua adik lelaki yang ada lesung pipit . nanti nak ngorat laa .

8 comments:

Encik MamaT said...

i pon ade tau... auuwww... jangan jeles... auchh...

nohfee said...

sebenarnye, lesung pipt ni adalah salah satu jenis kecacatan, tp disebabka kuasa Allah, lesung pipt ni npk lawa. hehe. ni yang aku blaja time skola dulu la.. =)

Amirah Zin said...

lesung pipit comel ! :)

eka said...

@ en.mamat ; HAHA , jelesjeles .

@ nohfee ; haha , mmg laa . tbetbe , ade lubg kat pipi .

@ amirah ; zzzz .

misyamissyou said...

eh..lesung pipt kan kecacatan..rase untung pe xcacat haha..hmm..tp kecacatan yg cantik..subhanaallah..ade pon cantek.xde pon cantek ape..xjeles pon kankankankan? :D

eka said...

LOL

iZS said...

erk. sory. mcm ade satu je. mcm la.
jgn la marah saya. :(

eka said...

izS ; taa paham =..=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...