APA FAEDAH JADI SUPERMAN ?

kepada pencinta superman , batman atau keluangman sila jangan patah hati apabila anda anda membaca post ini . arahan daripada ; jabatan kesihatan .

entry ni di khas kan kepada budak yang tak cukup umur macam adik aku la . ada ke dia kata nak jadi superman  . tak ke terencat namanya tu ?atau dalam bahasa ibundanya tidak berapa nak waras .

dengar sini , daripada kau jadi superman , batman atau keluangman atau apa apa laa yang pakai spender kat luar  . sila  jangan ikut . sebab kalau kau dah rajin sangat laa nak tolong orang , lebih baik kau jadi bomba atau fireman . tak ke bagus tu . gaji pon masuk .

daripada jadi superman , batman dan keluangman yang tolong orang lepas tu blah macam tu jer . apa yang dapat  ? paling bengong pon , dapat laa terima kasih dulu kan . ni tak dapat apa pon . konon , nak blah cepat sebab tak nak masuk tv .

hehe , aku tahu superman mesti nangis sekarang ni . lebih baik bagi aku untuk menghentikan post ini sebelum aku disaman oleh superman batman dan keluangman sebab telah meyakinkan orang raami untuk tidak ambil diaorang bekerja . akhir kata , maaf dariku . kehkeh ..





wasiat anak dara ; kepada budak budak tak cukup umur , berubah lah sebelum anda diubah .

14 comments:

Encik MamaT said...

pesyen tu...

eka said...

HAHAA =..=

Novelgurl said...

hak3..bese r 2.bdk2 cpt t'pengaruh.Tapi mmg r..bkn mmg..dh betul2 pelik.Super2 hero nie asl pakai seluar dlm kt luar r? huk3

Amirah Zin said...

ada x superhero pompuan bra kat luar ? HAHA XDD nak tau gak >.<

eka said...

@ novelgurl ; ngadengade sangat diaorang nieyy . kan daa dpt . HAHA .

@ amirah ; insyaAllah , akan ditayangkan x lama lagi =..=

a.samad jaafar said...

nama blog awak kene ngan nama blog gue..KUdopRogon..

amira said...

pesen yang dare to show atau dare to die..haha

eka said...

@ samad ; ouh ea ? hehee

@ amira ; definitely dare to him . haha

eiysya zasya's said...

ahakz diorg lorat nak gy selamatkan dunia.. tuh yang terlupa nak pakai kat dalam.. terus sarung je kat luar.. kih3~



p/s: beruang kecil sudah membesar cantik

Asam Makruh said...

apa kelas pakai spenda kat luar :P

eka said...

@ eiysya ; at least , dia pakai spender kan kan ? HAAHA .

@ asam ; HAHAA =..=

SAZZY said...

betul tu .. i sokong u .

ANATI SOKI said...

faedah jadik superman.. dapat terbang sambil pakai spnder super merah! hahaha.. takde sapa berani paakai spende super mrah bg org tgk.. superman sorng je brani.. wahahaha

eka said...

HAHAAHAHHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...