KIM DAH TIDUR DALAM KERANDA , KORANG ?

kelakar pon ada . seram pon ada sebenarnya . tapi , malu unuk aku katakan , yang aku terharu . diaorang  . cute sangat sangat especially kim kardashian .


kim kardashian (:


ryan seacrest
selebriti yang lain macam lady gaga , alicia keys , jay sean , usher dan ramai lagi lah . diaorang akan stay dalam keranda tu sampai laa duit yang diaorang minta orang derma untuk Keep a Child Alive AIDS charity mencecah US$ 1 million . US tu bukan riggit , okey ? dan sampai hari ni diaorang dah dapat $298,397 . banyak lagi tu sebelum sampai US$1million . takpa takpa , teruskan usaha anda .

wasiat anak dara ; dan aku , tolong tengok saja . nak tengok video , pergi cari kat youtube sendiri  (:

4 comments:

Ronaldmohoni said...

Wow... dahsyat tu. Tak beranilah tiru cara diorang nih.

myra rara said...

walawehh !

eka said...

@ ronald ; tau xpe . terer kan ? hehee

@ myra ; walawehh too !

Ahmad Fakri said...

sayang , mati lagi kee ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...