SOALAN BODOH ; ALLAH JANTINA APA ?

memang terkejut orang utan laa aku masa nampak soalan ni ; aku dapat soalan bodoh skema gila bengong ni dekat topic.com . dan aku nak bacakan kat korang semua soalan dan jawapan yang diaorang bagi sebab kalau korang cari kat web tu sampai berjanggut pon tak jumpa . atau paling teruk sampai korang dah kehabisan gigi .

orang bodoh ; ALLAH jantina apa ?
jawapan

iwry ; Allah tu bukan lelaki dan bukan juga perempuan jadi jantina jenis tiga laa tu .

dahlia ;  atas dahi hang , very stupid TS

waras ; Allah jantina apa ? jawapan ; kan lebih baik kamu jadi binatang kerana binatang lebih baik daripada kamu .

konet sunat ; replied to waras .kan lebih baik kamu jadi syaitan kerana syaitan lebih baik daripada kamu .

sum ; auu , jantan betina . hahahaa .

konet sunat ; ni memang memalukan orang melayu yang sembahyang tuhan ala ala pondan .

islam amazing ; semoga kau menjadi semut , akan ku pijak kau dengan boot baru ku !!?

named ; bodoh laa kamu semua . kalau Allah ada jantina samalah dengan korang . Allah tuhan kamu semua bukan makhluk .



wasiat anak dara ; sebenarnya ada banyak lagi tapi disebabkan aku tak sanggup type atau lebih tepat tepat lagi  ; aku tak tahan nak pergi tandas . jadi korang hanya perlu pergi sini 
aku tak tahu lelaki atau perempuan islam atau kafir tapi dari malaysia . macam mana kalau indon nampak . kalau sorang tak apa , kalau dia beritahu mak dia tak apa lagi . tapi kalau dia bagi tahu abang kakak menantu abang ipar sepupu kepada kawan adik dia punya kawan , macam mana ? tak ke malu tu ..

15 comments:

fAez sHamyEleA said...

ish .. bodoh nya dorg tu .. x takut dosa dowh ..

eka said...

@ faez ; kafir kot

nazirulhazwan~ said...

org kafir ni tak abes2 nak provok islam.haih
sebab ape??sebab org islam skang ni tadah je, bia je diri dipijak.
dorg brani sbb dorg tau kite x dpt buat pe.haih

ya Allah, kembalikan la kepda kami pemimpin2 yang mampu mengembalikan kegemilangan islam..amin~

ZWAN SABRI said...

ayooo.. terkedu xtaw nk cakap apa.. :(

mohd sasuke said...

salam..caer cuma nk berkongsi ilmu yg sdikit je..soalan si kafir ni sgt melampau dan bertye pda sorg mukmin..ade 3 soklan tp caer igt 2 je..

1st dia tye Tuhan(Allah) ade di mane?..

2nd die tye syaitan tu brani ngan api..3rd da lupe soklan die..

so mukmin tu menjwab sume soklan ngan 1 tmparan yg sgt kuat...alsannye die ckap klu tmpar sakit x?tnjukkan mane sakit tu..si kafir tnjuk kat pipi tp mukmin kate slah sbabnye die tye sakit di mane..?

jwpan no 2 mukmin ckap manusia jd dri tanah..kena sepak td dri tgn yg asal dri tnah..rase sakit x?

si kafir tertnduk malu..moralnya jgn menghina agama klu kita x mendalaminya..wallahualam

Nur Areefah said...

memang siapa yang baca pasti akan geram...
semoga mereka keluar dari kejahilan tersebut..


latest entry : jom masuk pertandingan ratu cantik yang halal

eka said...

@ nazirul ; org islam pon kadangkadang ade gak macam tuu .

@ zwan ; sedih

eka said...

@ sasuke ; really proud of him (:

@ areefah ; hopefully .

Rc said...

salamun alaikum...

bo.....xleh...
tha magic word will make me the same with one who ask o say it huhu

reality check?

check! check!

check mate.

L.A >_0

^baju kurung^ said...

huish.. xbaek btol, sdeh dgr cte2 cmni :(

Mohd Nor Quiyyum said...

kita kurang ilmu iman amal

myra rara said...

tak baik nya

Adylia Qarissa said...

astagfirulahalazim ...

eka said...

@ semua ; definitely !

burnkelana said...

wat pelah ko type.. ko copy & paste jer ke senang..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...