COUPLE , KAU MEMANG WAJIB BUAT NI KAN ?

memandangkan zaman dah berubah dunia dah maju . tak ada dah kalau kau nak jumpa buah hati kau , kau kena sediakan 20$ setiap hari sebab bakal adik ipar kau akan muncul dulu sebelum buah hati kau . p/s : entry ini tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sedang koma . nasihat dari jabatan kesihatan .

ehemm ehemm , kau dah ambik anak dara orang lagi sunti , kau kena laa gentle kan ? macam ..

macam , tiap tiap hari kau kena topupukan rm15 kat buah hati kau . nasib laa buah hati kau pakai hot tiket dapat  300 sms ditambah dengan 120 min percuma . dan tak lagi ditambah dengan pizza seringgit . nasib baik lah kau . hehe =='

kau kena tunjuk yang kau lelaki budiman dan buah hati kau gadis idaman dengan panggil buah hati kau " honey " dan buah hati kau panggil kau " hubby " atau " bee " ishish . elok lah tu , ada honey ada laa bee , kan sayang ?

kalau kau tak buat satu benda ni . kau mesti akan dicop sebagai lelaki pengecut mengalahkan tikus dikejar kucing sebab kau tak pegang tangan buah hati kau masa dating . haisshh , memang kena ke ? bukan budak zaman sekarang je yang buat benda ni tau ? zaman dulu dulu pon berlambak . jadi , jangan kata " ish , budak zaman sekarang ni . teruk bebenor perangainya . rasa nak bunuh je " . jaga sikit mulut tu . marah ni .


wah terujanya tengok gaun tuu .
hehe =='


wasiat anak dara ; kalau ada lagi kau tolong sambung sendiri sebab adik aku dah mula menggedik menghadap screen dan memandang muka aku dengan penuh skema . aku tak salah .

17 comments:

nadzirah aqilah said...

hehehehe... betol gak kan.. dh jadi mcm trend la plak.. huhuhu

n i k l i s a said...

lau xpegang tangan pengecut?

statement wat aku gelak gelak. HAHA

eka said...

@nadzirah : haha
@niklisa : xpe.aku pon gelakk jugak ni.sakit perut akuu .haishh

KizZ said...

Ish..tak elok pegang tangan..biarlah berkawen dulu baru ya..

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

n's eeyda said...

singgah sini. :)

setuju ngan fakta di atas. weee. :D

eka said...

@kizz : ye , pandai sekali.38618961 markah ! wee =='
@n'seeyda : tqq .

Amanina said...

mukadimah nye tangan. dan akan meleretttttt sampailahhh ke akhirnye. haha

c Semut said...

menarik dan sedapcam teh tarik entri ini.

Mohd Nor Quiyyum said...

seb bek ak pengecut

Qa said...

pegang tangan tu la bermulanya satu kisah hitam..sbb tu tak elok wlpn kate nak pegang tgn je kan?

eka said...

@ amanina : tepatsekali !
@ csemut : HAHA =='
@quiyyum : nasib baik (:
@ qa : yes . 49826 markah !

fathiyyahISMAIL said...

ohh sangat setuju . orang dulu2 lagi laaa . mandi berkemban kat perigi depan rumah pun rilek jeh . kih3 .

kita same age kan ? hehe xD

eka said...

@fathiyyah : tau xpe.HAHAHA =='

aienz nawawi said...

haha . klaka la plak

btw singgah dan bace
=)

eka said...

@aienz : HAHA ==' tenkiuu .

LadyBird said...

knp yer kalau kite buat org tua pasti kate kite gatalla, gedikla.. tp kalau kite mintak nikah die x bagi lak :P.. dah tahu kite gatal.. bgla kite nikah kan? :P

Mimi Radzuan said...

mereka menghalalkan yg haram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...