KENAPA CARI AMIRULHADI KAT BLOG AKU ?

kenapa kenapa , jangan tanya . tak tahu berapa orang yang cari . tapi , ada laa dalam 13 kali untuk hari ini . kenapa tak cari muslim ahnmad ke , shahrul idlan ke . kenapa cari amirulhadi yang kena keluar padang semalam ?

alang alang aku dah cakap pasal amirulhadi . aku cakap laa terus yang aku ni tak berapa nak suka laa dia disebabkan rambut karat dia dulu . tak kesah laa ayah dia pemain bola sepak ke apa ke . tapi , dia main macam terhape hape . ramai cakap macam tu kan ?

sebab tu laa dia keluar Ashaari masuk . nasib laa Ashaari masuk semalam kalau tak nak tunggu gigi habis dulu lah baru dapat tengok amirulhadi score . ishish .. kau patut bangga amirulhadi , aku buat topik ni khas untuk kau . kembang laa satu inci . kehkeh .


aku saje ambik gambar ni .
comel kan ? haha


wasiat anak dara ; tunggu berita tv3 semata mata nak tengok pasal bola . haishh , merbahaya tuu .

10 comments:

maria_m0hamadiah said...

agak lah. but he's not bad. hee~

eka said...

ye laa ye laa =='
hehe

deCrewz said...

Erk, marah nampak..hu3

eka said...

xmarah , suke giler .
cari laa lagi erkk ?

SAZZY said...

haish , sape laa yup uwnx tuu ?!

Jaune said...

aku pulak datang sini nak carik muslim ahmad ade x?? XD

eka said...

@sazzy ; ehemm .
@jaune ; wahwah,dimana pon ade XD

El said...

dia main bagus lah. control ball, and passing jauh lagi baik dari winger lain. and dia main wingback, kenapa mesti dia nak score.kerja dia jaga backline and provide assit je. ashaari? bia betul? dia sepak bola pun macam main bola tampar. apa pun xbleh

ekabukanmakcikkau. said...

heheh entri ni last year yang punya . dulu die mmg gitu skang dia dah tak gitu dahh jadi kepada yang baru baca tahun ni sorry to say lahh . mehehe

hanafiah said...

nice post gan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...