YEA YEA , MUKA DIA MACAM TORRES

entry ku bermula .

hahahaaaha , akhirnya aku menemukan juga muka kacak torres yang lagi satu .
sebenarnya , aku dah jumpa dua orang . tapi , disebabkan seorang lagi itu hanyalah seorang peserta the amazing race dan dia dah pon bertunang . jadi , tiada maknanya aku mengangkat nama dia disini . betul tak ? kalau betul jangan cakap apa apa .

nama dia dirahsiakan . cerita dia akan keluar hari ini . pukul 6.30 petang hanya di astro ria .
dan disebabkan aku tak nak kau meneka orang yang salah jadi dengan ini aku memberitahu laa yang orang itu ialah bertrand antolin aka spare part aku kalau torres lari nanti . dan tak payah mengada ngadakan diri dengan menggogle . cari siapa bertrand antolin . nah ambik kau ;




dan kat bawah pula , pakwe aku satu satunya . haha . sila jeles .





wasiat anak dara ; kau tak rasa ke muka diaorang sama . sila cakap . mak aku tengah masak , aku nak kacau dulu .

10 comments:

Jaune said...

mcm x same je, torres lg hnsem -__-

aming said...

dh muka jensen ackles sama dop ngan rosyam nor?

eka said...

@ jaune ; well =='

@ aming ; xlansongggggg

muhammad adam said...

banyak la kaw .

iniialahaku said...

ok..aku xkenal sapa 2 torres..pcya x???hahaha..aku xmnat dia.poyo jer..jgn marah..lehla,lebey kurg muka depa 2 ni..

eka said...

@ adam ; tol laa (:

@ iniialahaku ; wakluu , haha

keluarga Azhar said...

Nice blog .follow u =.=

(Npost:dpt beli D90 dgn rm 37)

Anonymous said...

Adalah sikit cam torres tapi torres lagi hensemlah.....Nway..

His armband proved he was a red
Torres, Torres
You`ll never walk alone it said
Torres, Torres
We boutght the lad
From the sunny Spain
He gets the ball
He scores again
Fernando Torres Liverpol`s number nine
Na....
Ferndo Torres Liverpool number nine
(X2)

elnino moona said...

my torres.. elnino akak ni..
tak leh jadi.. ahaks..;p

Rohaizam Rosli said...

actor indonesia githooo.... hahaha rsnya dia lg hensem dari torres tu... hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...