TIPS DAPAT BANYAK UNIQUE VISITORS CARA AKU .

sila jangan ikut kalau tak nak banyak unique visitors . seperti diketahui umum laa kan , unique visitors ni datangnya daripada pelawat yang duduk lama kat blog kita . bukan pelawat yang datang tanpa bagi salam dan terus tinggalkan jejak dan blah macam tu je .

jadi , aku ada satu cadangan . apa kata shoutbox kau yang cun melecun tu kau sorok sikit . kau sorok laa kat mana mana asalkan orang susah nak jumpa . bila orang tak jumpa , dia orang mesti cari punya mana shoutbox kau . takkan dah penat lelah datang blog kau lepas tu nak blah macam tu je . dia jugak yang rugi kan kan ? 

ataupun laa , kau letak laa shoutbox kau kat bawah sekali . nak loading kan lambat . maknanya lama laa masa untuk seseorang itu duduk kat blog kau .

kalau yang suka buat floating shoutbox tu lagilah senang untuk tidak dapat unique visitors yang banyak . sebabnya , awal awal lagi shoutbox tu dah keluar kat sidebar . orang dah tak payah susah susah scroll ke bawah tengok apa isi blog kau . kan kan . 





 wasiat anak dara ; best tak idea bernas dari aku ?  best tak best kau kena cakap best jugak , aku penat penat type ni . sebenarnya atas tu , bukan stats aku . siapa punya ntah aku kutip kat google . kehkeh ,

16 comments:

Novelgurl said...

ouh..nk buat rh..tq2 ye,.,.hehhhe.

eka said...

hehe , welcome .

mizzura said...

itu macam ek..ok2...good2...baru tau gitu konsep nyer..

eka said...

haha ,bagus laa lau daa tau kan kan ?

Yanie J said...

yanie pn nk tuko gak le smix yanie kekeke..

eka said...

HAHA .

dabuldahi said...

ceh... aku ingat hang punya stats!! binaweee... hehee

aming said...

mu lom tgk unique stalker..hahaha

Sindarella said...

HAHA !
sukkasukka ^^

p/s : lw x letak captcha taleh ke ?
wt susa jehh ku mao komen..
HAHA

*dah susasusa dtg komen jgk la walaooopon susa..

aik ? dh mcm wt entry komenku ni..
HAHA ! *jgn dimarah ! peaceee !

Panglima Hitam said...

erm...good idea! tq

Adzriel AB said...

ha..ha.. ada je idea. sebab tu shoutbox saya ke bawah sikit.

Anonymous said...

[url=http://IHATEUALOT.com/?p=242]free games online[/url]

eka said...

@dabuldahi : haha , kantoi .

eka said...

@aming : aku akann

eka said...

@sindarella : haha , dah lme xletak laa .

eka said...

@panglima : thx XD
@adzriel : hehe =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...