FINALIST THE BIGGEST LOSER ASIA SEASON 2

tak ramai yang tengok the biggest loser asia sebenarnya . the amazing race asia pon korang terlepas , inikan pulak cerita orang gemuk jadi kurus . aku tengok bukan apa sebenarnya , aku cuma nak tengok bila diaorang dah kurus saja . hensem ke tak . kalau hensem boleh laa aku cop dulu masuk meminang , kan kan ?!

sebenarnya sebenarnya , the biggest loser asia baru season 2 . dan final sudah tiba . dan diaorang akan balik ke rumah , dan 2 bulan lepas tu diaorang akan datang balik dan akulah orang pertama yang akan duduk depan tvv . sangat banyak penggunaan perkataan DAN !

FINALIST THE BIGGEST LOSER ASIA SEASON 2


* ni muka sebelum kurus laa jugak 





nama ; nai
asal ; thailand (:
berat awal ; 137 kg 
berat sekarang ; 94 kg .




nama ; genghis
asal ; philippines (:
berat awal ; 162 kg
berat sekarang ; 115 kg




nama ; raj
asal ; singapore (:
berat awal ; 144 kg
berat sekarang ; 100 kg

memang aku nak diaorang pon yang ada kat final . sebab aku nak sangat sangat minah kerek ni keluar . erkk , sorry mak cik (:


LORI (:

dan ni pulak pemenang the biggest loser season 1 .


david gurnani
from ; indon
total loss ; 83 kg , wauu .

wasiat anak dara ; aku nak nai menang sebab tak tau . tapi , aku nak dia yang menang . tolong jangan tanya kenapa tau ? 

9 comments:

Cik SHiNJU said...

Aku pun x suke Minah tuh..
Asik gaduh ngn Genghis... :@
Aku suke Syakira..apekan daya :(

eka said...

@ shinju ; hehe (:
tau xpe . cam cantik jer lebihh !

☆aDihAys☆ said...

ala..dlu yg 1st season tgk la..
2nd season terlepas plak..

eka said...

@ adihays ; sme laa tu , LOL !

myra rara said...

indon ?! nasib baik indon , leo daa kuar unn ?!

misz jue said...

me too..

nak nai menang jugak..

eka said...

@ jue ; hehe

Anonymous said...

scholarships for minorities

I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and [url=http://www.topics-info.com/reference-education/?p=29]Scholarships for Women Over 40[/url] good luck.| It's appropriate time to make some plans for the future and [url=http://www.farnhamarchers.org/education/college/minority-women-scholarships-are-here-to-help]Scholarships for Hispanics[/url]

Anonymous said...

I really liked the article, and the very cool blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...